Η Amazon λανσάρει νέες συσκευές Echo για το σπίτι και το αυτοκίνητο  

Η Amazon λανσάρει νέες συσκευές Echo για το σπίτι και το αυτοκίνητο  

H Amazon ανακοίνωσε μια σειρά από νέες συσκευές Echo για το σπίτι και το αυτοκίνητο, οι τιμές ξεκινούν από 49,99 $ και κυμαίνονται έως και 199,99 $. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα για να λάβετε τα χέρια σας για την παραγγελία σας. Οι νέες συσκευές περιλαμβάνουν Echo Dot, Echo Dot with Clock, Echo Dot Kids, Echo Studio και Echo Auto.

Τα νέα Echo Dot και Echo Dot με Ρολόι της Amazon τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή AZ2 Neural Edge, αυτό το τσιπ επιτρέπει ταχύτερες αποκρίσεις όταν χρησιμοποιείτε χειρονομίες, ανίχνευση κίνησης υπερήχων ή εκτέλεση στη συσκευή για κοινά αιτήματα Alexa. Εάν έχετε σημεία χωρίς Wi-Fi στο σπίτι σας, αυτές οι συσκευές είναι στρατηγικά τοποθετημένες θα ενισχύσουν επίσης το Wi-Fi σας, καθώς χρησιμεύουν ως προέκταση Wi-Fi eero mesh.

Αυτές οι δύο συσκευές διαθέτουν επίσης βελτιωμένη αρχιτεκτονική ήχου για καθαρότερα φωνητικά και διπλάσια μπάσα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά – όλα αυτά διατηρώντας τον ίδιο παράγοντα μορφής. Επιπλέον, διαθέτουν αναβαθμισμένη τεχνολογία κουκκίδων υψηλής πυκνότητας που προσφέρει έναν δυναμικό τρόπο για να βλέπετε πληροφορίες με μια ματιά, είτε πρόκειται για το όνομα ενός τραγουδιού, για τον καιρό και πολλά άλλα.

Το νέο Echo Dot Kids έρχεται τώρα με σχέδια Owl και Dragon και σύντομα θα περιλαμβάνει φωνές Alexa που αντιπροσωπεύουν αυτά τα πλάσματα, ωστόσο, θα περιορίζονται στους συνδρομητές Amazon Kids+. Αυτές οι συσκευές που απευθύνονται στα παιδιά περιλαμβάνουν γονικούς ελέγχους που σας επιτρέπουν να ορίζετε ημερήσια χρονικά όρια, να φιλτράρετε ακατάλληλα τραγούδια και να ελέγχετε τη δραστηριότητα μέσω του Πίνακα ελέγχου γονέων του Amazon. Όταν αγοράσετε , θα λαμβάνετε αυτόματα Amazon Kids+ ενός έτους, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στις προαναφερθείσες φωνές, καθώς και σε βιβλία, παιχνίδια, βίντεο, ακουστικά βιβλία, τραγούδια και δεξιότητες Alexa χωρίς διαφημίσεις.

Το Echo Studio είναι το ηχείο Echo με τον καλύτερο ήχο της Amazon και τώρα διαθέτει τεχνολογία επεξεργασίας ήχου και επέκταση εύρους συχνοτήτων. Η τεχνολογία χωρικού ήχου κάνει τη μουσική και τα soundtrack ταινιών να αισθάνονται πιο κοντά στον ακροατή – έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σαν στερεοφωνικό hi-fi, όπου οι φωνές είναι κεντραρισμένες ενώ τα στερεοφωνικά όργανα παίζουν στα πλάγια. Η Amazon είπε ότι η τεχνολογία επεξεργασίας χωρικού ήχου έρχεται επίσης στο Echo Show 15 και σε άλλες συμβατές συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *