Το νέο teaser βίντεο της Google έχει να κάνει με τη σχεδίαση του Pixel 7

Το νέο teaser βίντεο της Google έχει να κάνει με τη σχεδίαση του Pixel 7

Πριν από περίπου δύο ημέρες η Google κυκλοφόρησε ένα teaser βίντεο που παρουσιάζει τη σχεδίαση του επερχόμενου Pixel 7 Pro από πολλές γωνίες και στους τρεις χρωματισμούς στους οποίους θα προσφέρεται. Σε περίπτωση που σας φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι το μη Pro Pixel 7 αγνοήθηκε και δεν έλαβε το ίδιο είδος teaser βίντεο, λοιπόν, σήμερα δικαιωθείτε.

Αυτό συμβαίνει επειδή η Google μόλις δημοσίευσε ακριβώς το ίδιο στυλ βίντεο, μόνο που αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί το μικρότερο Pixel 7. Ρίξτε μια ματιά:

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε και τα τρία χρώματα, τα οποία στην περίπτωση του Pixel 7 ονομάζονται επίσημα Obsidian. Snow, και Lemongrass. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη από τα μυριάδες teaser και τις διαρροές, το Pixel 7 έχει σχεδόν την ίδια σχεδίαση με το μεγαλύτερο αδερφάκι του, η μόνη διαφορά εκτός από το μέγεθος είναι ότι πρέπει να λειτουργεί με μία λιγότερη κάμερα στο πίσω μέρος – όπως υποθέτουμε είναι ένα μέτρο μείωσης του κόστους που προορίζεται να διασφαλίσει ότι μπορεί να χτυπήσει το φημολογούμενο σημείο τιμής του, το οποίο παρεμπιπτόντως φημολογείται ότι είναι το ίδιο με το Pixel 6 πέρυσι.

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro θα γίνουν τελικά πλήρως επίσημα σε μια ειδική εκδήλωση της Google στις 6 Οκτωβρίου. Φήμες λένε ότι θα μοιάζουν εξαιρετικά εσωτερικά με τους προκατόχους τους, με νέο SoC και μικρές άλλες αλλαγές εδώ κι εκεί, αλλά τίποτα ουσιαστικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *