Τα Windows 11 αποκτούν πολύ βελτιωμένο δίσκο συστήματος με λειτουργίες που λείπουν προηγουμένως

Τα Windows 11 αποκτούν πολύ βελτιωμένο δίσκο συστήματος με λειτουργίες που λείπουν προηγουμένως

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Microsoft επανέφερε το επανασχεδιασμένο δίσκο συστήματος στις εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 11 από το Dev Channel. Τότε, ονομάζαμε αυτή την επανασχεδιασμένη εργασία “μισοβελτιωμένη και μισή ανάπηρη” λόγω βελτιώσεων που συνδυάζονται με λειτουργίες που έχουν αφαιρεθεί, όπως η δυνατότητα μεταφοράς εικονιδίων μέσα και έξω από τη γραμμή εργασιών. Η Microsoft υποσχέθηκε να συνεχίσει να βελτιώνει την περιοχή του συστήματος για να ανταποκρίνεται στα σχόλια των πελατών και η εταιρεία έχει παραδώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Windows 11 build 25211 έφερε ένα πολύ βελτιωμένο δίσκο συστήματος με καλύτερα οπτικά στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που έλειπαν στο παρελθόν. Τα εικονίδια έχουν πλέον μια στρογγυλεμένη περιοχή εστίασης που ταιριάζει με τα υπόλοιπα κουμπιά στη γραμμή εργασιών, το μενού υπερχείλισης εμφανίζεται με “ευχάριστες” κινούμενες εικόνες και οι συμβουλές εργαλείων ακολουθούν το θέμα του συστήματος. Αν και οι οπτικές αλλαγές και η συνέπεια είναι εξαιρετικές προσθήκες που χρειάζονται πολύ τα Windows 11, πολλοί χρήστες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διάταξη των εικονιδίων σύροντάς τα. Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης πίσω και διαθέτει ένα διαχωριστικό με μοντέρνα εμφάνιση που σας βοηθά να τοποθετήσετε ένα εικονίδιο στο σωστό σημείο. 

Η Microsoft λέει ότι η ενημερωμένη θήκη συστήματος είναι προκαταρκτική, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες αλλαγές και βελτιώσεις στο μέλλον. Άλλωστε δεν είναι διαθέσιμο για όλους. Ευτυχώς, εάν εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 Dev, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αναγκαστικά τον επανασχεδιασμένο δίσκο συστήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ViveTool.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *