Το Oppo A77s βρίσκεται στο Geekbench πριν από την κυκλοφορία του στην Ινδία

Το Oppo A77s βρίσκεται στο Geekbench πριν από την κυκλοφορία του στην Ινδία

Η Oppo έχει συνηθίσει να εξάγει mid-rangers της σειράς A σαν να μην υπάρχει αύριο, και η επόμενη δόση της σειράς θα είναι το A77s, το οποίο σύμφωνα με φήμες θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην Ινδία , πολύ σύντομα. Φάνηκε σε renders που διέρρευσαν πριν από λίγες μέρες, όταν και πολλές από τις προδιαγραφές του ανακοινώθηκαν.

Τώρα, φαίνεται ότι κάποιος που είχε στην κατοχή του ένα πρωτότυπο αποφάσισε να το τρέξει με το Geekbench, και πιθανότατα μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε – υπάρχει ένα αρχείο της εκτέλεσής του στη βάση δεδομένων του σημείου αναφοράς και, ως συνήθως, αυτό αποκαλύπτει (ή μάλλον, σε αυτήν την περίπτωση, επιβεβαιώνει) μερικές προδιαγραφές.

Oppo A77s hangs out at Geekbench prior to its launch in India

Δεν προκαλεί έκπληξη κανείς που δεν έχει διαβάσει το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με αυτό το τηλέφωνο, αποδεικνύεται ότι το Oppo A77s θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 680 SoC. Θα έρθει με 8 GB μνήμης RAM και θα εκκινήσει το Android 12, αναμφίβολα με το ColorOS 12.1 στην κορυφή.

Πέτυχε σκορ 380 single-core και 1.657 multi-core score στο Geekbench 5. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα διαρροή προδιαγραφών, το Oppo A77s διαθέτει οθόνη αφής HD+ LCD 6,56 ιντσών, κύρια πίσω κάμερα 50 MP σε συνδυασμό με βάθος 2 MP αισθητήρας, 8 MP selfie snapper, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 33W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *