Asus ROG Phone 6D Ultimate  έχει την καλύτερη βαθμολογία επιδόσεων στο AnTuTu για τον Σεπτέμβριο

Asus ROG Phone 6D Ultimate  έχει την καλύτερη βαθμολογία επιδόσεων στο AnTuTu για τον Σεπτέμβριο

Η κατάταξη του Σεπτεμβρίου με τα τηλέφωνα με τις καλύτερες επιδόσεις στο AnTuTu είναι διαθέσιμη και το ROG Phone 6D Ultimate είναι ο νέος ηγέτης που ξεπερνά βασικούς ανταγωνιστές όπως το OnePlus Ace Pro και το iQOO 10 Pro που κυκλοφόρησε δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Το νέο ROG Phone 6D Ultimate είναι το μόνο smartphone στη λίστα που δεν τροφοδοτείται από chipset Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1 και αντ’ αυτού βασίζεται στο Dimensity 9000+ SoC που του χάρισε βαθμολογία 1.123.036 πόντων. Η συνολική βαθμολογία εδώ είναι ένα άθροισμα των στοιχείων CPU, GPU, μνήμης και διεπαφής χρήστη.

Asus ROG Phone 6D Ultimate rules AnTuTu performance chart for September

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα τηλέφωνο με το κορυφαίο chipset της MediaTek κατατάσσεται στο νούμερο ένα στη βάση δεδομένων του AnTuTu, αν και το περιθώριο μεταξύ του ROG Phone 6D Ultimate και της δεύτερης θέσης με το Snapdragon 8+ Gen 1-powered OnePlus Ace Pro είναι μόλις 11.836 βαθμοί υπέρ του Τσιπ διαστάσεων.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι το chipset Dimensity 9000+ ακολουθεί στο τμήμα GPU σε σύγκριση με το κορυφαίο τσιπ της Qualcomm, παρόλο που ανταποκρίνεται παρέχοντας υψηλότερες βαθμολογίες στο τμήμα CPU. Βρήκαμε πολύ πιο αποτελέσματα μεταξύ των τσιπ MediaTek και Qualcomm στις δικές μας δοκιμές αναφοράς AnTuTu κατά τη διαδικασία αναθεώρησης του ROG Phone 6D Ultimate.

Μεταβαίνοντας στο εμβληματικό άκρο της κατάταξης, έχουμε άλλη μια νίκη για την MediaTek και το Dimensity 8100 Max powered OnePlus Ace που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη χάρη στη συνδυασμένη βαθμολογία 821.025 πόντων.

Asus ROG Phone 6D Ultimate rules AnTuTu performance chart for September

Το OnePlus Ace Racing Edition που χρησιμοποιεί το ίδιο chipset ήρθε στη δεύτερη θέση ενώ το Oppo Reno8 Pro+ 5G στην τρίτη θέση. Στο γράφημα κυριαρχούν τα chipset Dimensity 8100/8100 Max, ενώ μόνο ένας Snapdragon 870 τροφοδοτεί τη δέκατη θέση vivo S15.

Στο τμήμα μεσαίας κατηγορίας στο χέρι κυριαρχούν συσκευές που τροφοδοτούνται από την Qualcomm, με τις δύο πρώτες βαθμολογίες να ανήκουν σε ένα ζευγάρι τηλέφωνα Snapdragon 778G από το iQOO – τα iQOO Z6 και iQOO Z5 ενώ το Snapdragon 7 Gen 1 Oppo Reno8 Pro 5G έρχεται στην τρίτη θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *