Η Apple Music γιορτάζει τα 100 εκατομμύρια τραγούδια με τη νέα σειρά Apple Music Today   

Η Apple Music γιορτάζει τα 100 εκατομμύρια τραγούδια με τη νέα σειρά Apple Music Today   

H Apple αποκάλυψε σήμερα ότι η υπηρεσία Apple Music φιλοξενεί πλέον  100 εκατομμύρια τραγούδια που μπορούν να ακούσουν οι άνθρωποι. Η εταιρεία τόνισε το ταξίδι που είχε κάνει τα τελευταία 21 χρόνια στη μουσική, από το iPod που μπορούσε να αποθηκεύσει 1.000 τραγούδια μέχρι την Apple Music που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε 100 εκατομμύρια τραγούδια. Για να συνδέσει τους χρήστες με τραγούδια, η Apple λανσάρει επίσης τη νέα σειρά Apple Music Today.

Σύμφωνα με την εταιρεία, 20.000 καλλιτέχνες ανεβάζουν τις δημιουργίες τους στην υπηρεσία κάθε μέρα. Έρχονταν σε αντίθεση με τη δεκαετία του 1960, όταν κυκλοφόρησαν μόλις 5.000 νέα άλμπουμ κάθε χρόνο. Τότε, η κυκλοφορία της μουσικής στο κοινό ήταν πιο γραφειοκρατική, αλλά τώρα ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει μουσική απευθείας από την κρεβατοκάμαρά του.

Για να συνοδεύσει αυτό το ορόσημο, το Apple Music Today θα παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι κάθε μέρα και θα εξετάζει σε βάθος την ιστορία του. Η Apple ελπίζει ότι αυτό θα βοηθήσει τους ακροατές να δημιουργήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με μερικά από τα αγαπημένα τους τραγούδια στον κατάλογο της Apple. Το τελευταίο επεισόδιο εξερευνά το Nothing Compare 2 U από τη Sinéad O’Connor.

Εάν θέλετε να κάνετε προεπισκόπηση της βιβλιοθήκης της Apple Music, μπορείτε να το κάνετε με μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα, αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση 9,99 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *