Ο σχεδιασμός και το UI του Google Pixel Watch αποκαλύφθηκαν σε πολλαπλές διαρροές

Ο σχεδιασμός και το UI του Google Pixel Watch αποκαλύφθηκαν σε πολλαπλές διαρροές

Η Google αποκαλύπτει επίσημα τα smartphone Pixel 7 αργότερα αυτή την εβδομάδα και αναμένουμε να δούμε το πρώτο wearable της εταιρείας μαζί τους – το Pixel Watch. Ωστόσο, σύμφωνα με την παράδοση της Google, αρκετές σημαντικές διαρροές αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διεπαφή, τη σχεδίαση, ακόμη και μια συνεργασία με το Fitbit.

Google Pixel Watch design and UI revealed in multiple leaks

Το Pixel Watch θα παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και τις αθλητικές δραστηριότητες και θα προσφέρει εγγενή υποστήριξη για Χάρτες και Πορτοφόλι. Θα υποστηρίζει κλήσεις και θα έχει πλήρως αυτόνομη έκδοση με eSIM.

Τα προωθητικά υλικά αποκάλυψαν τρεις διαφορετικές εκδοχές, καθεμία από τις οποίες με διαφορετικό λουρί και μηχανισμό. Το κουμπί στο πλάι δεν είναι είδηση, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι θα είναι βαμμένο ώστε να ταιριάζει με το κύριο σώμα σε όλες τις εκδόσεις.

Το Fitbit αποτελεί πλέον μέρος του χαρτοφυλακίου της Google και οι αναφορές αποκαλύπτουν ότι κάθε Pixel Watch θα συνοδεύεται από δωρεάν συνδρομή 6 μηνών για το Fitbit Premium. Ωστόσο, οι προσδοκίες είναι ότι το ρολόι θα λειτουργεί με λογαριασμό Google, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι υπάρχοντες χρήστες της πλατφόρμας παρακολούθησης φυσικής κατάστασης μπορεί να χρειαστεί να συγχωνεύσουν τους λογαριασμούς τους.

Το Google Pixel Watch  

To Pixel Watch θα ενσωματώσει επίσης τις Φωτογραφίες, επιτρέποντας στις εικόνες που είναι αποθηκευμένες εκεί να χρησιμοποιούνται ως ταπετσαρίες. Η διεπαφή χρήστη θα διαθέτει επίσης έξυπνα χειριστήρια στο σπίτι και κλήσεις έκτακτης ανάγκης SOS.

Google Pixel Watch UI

Το Google Pixel Watch αναμένεται να κοστίζει 379 € στην Ευρώπη για το μοντέλο μόνο με Wi-Fi. Το LTE φέρεται να κυκλοφορεί με ετικέτα €419.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *