Το νέο Motorola Moto E32 έρχεται στις 7 Οκτωβρίου με Helio G37 SoC και κάμερα 50MP  

Το νέο Motorola Moto E32 έρχεται στις 7 Οκτωβρίου με Helio G37 SoC και κάμερα 50MP  

H Motorola παρουσίασε το Moto E32 στην Ευρώπη τον Μάιο με Unisoc T606 SoC, 90Hz HD+ LCD, τριπλή κάμερα 16MP και μπαταρία 5.000 mAh. Τώρα το υποκατάστημα της Motorola στην Ινδία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο Moto E32 στην Ινδία στις 7 Οκτωβρίου με διαφορετικές προδιαγραφές.

Η Motorola δεν αποκάλυψε την τιμή του νέου Moto E32, αλλά το smartphone είναι ήδη καταχωρημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της στην Ινδία με τις πλήρεις προδιαγραφές και τις εικόνες του, που υποδηλώνουν ότι πρόκειται για μια έκδοση του Moto E22s με κάμερα 50MP.

 Το νέο Motorola Moto E32 τροφοδοτείται από το Helio G37 SoC και τρέχει εξαρχής το Android 12. Η Motorola υπόσχεται έως και δύο χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας Android, αλλά δεν είναι σαφές πόσες αναβαθμίσεις έκδοσης Android θα λάβει.

Το νέο Moto E32 έρχεται με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ διαθέτει επίσης ειδική υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης έως και 1 TB. Το smartphone διαθέτει οθόνη LCD 6,5″ HD+ 90Hz με τρύπα για την κάμερα selfie 8MP. Γύρω από το πίσω μέρος, διαθέτει κύρια κάμερα 50MP ενωμένη με μονάδα βάθους 2MP. Το E22s διαθέτει κύρια κάμερα 16MP, ενώ η ευρωπαϊκή E32 διαθέτει Ρύθμιση τριπλής κάμερας που περιλαμβάνει μονάδες βάθους 16MP, macro 2MP και βάθους 2MP.

Το νέο Moto E32 διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh κάτω από την κουκούλα, η οποία αντλεί ενέργεια μέσω μιας θύρας USB-C έως και 10 W. Τα υπόλοιπα νέα του Motorola Moto E32 Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι. Έχει υδατοαπωθητικό σχεδιασμό και θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα – Cosmic Black και Iceberg Blue.

Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην Ινδία από τις 7 Οκτωβρίου μέσω του Flipkart και κορυφαία καταστήματα λιανικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *