Η Microsoft δίνει μια «κλεφτή ματιά» στο νέο Teams Chat στα Windows 11

Η Microsoft δίνει μια «κλεφτή ματιά» στο νέο Teams Chat στα Windows 11

Νωρίτερα σήμερα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση για τα Windows 11 Insiders που εκτελούν το Dev Channel. Η νέα έκδοση 25217 ανοίγει την επιλογή για γραφικά στοιχεία τρίτων, επιδιορθώνει αρκετά προβλήματα στη γραμμή εργασιών της λειτουργίας tablet και πολλά άλλα.  

Εκτός από αυτά, η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης μια ενημέρωση στο Microsoft Storeκαι μια “κλεφτή ματιά” στις νέες επιλογές βιντεοκλήσεων που εισάγει η εταιρεία στο Teams Chat. Η Microsoft το αποκαλεί κλεφτή ματιά, καθώς αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένους χρήστες αυτή τη στιγμή, με ευρύτερη διαθεσιμότητα να προγραμματίζεται για αργότερα τους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία εξηγεί πώς λειτουργούν οι νέες δυνατότητες στο Teams Chat:

Όταν ανοίγετε το Chat από τη γραμμή εργασιών, η εστίαση θα είναι σε εσάς με μια προεπισκόπηση του δικού σας βίντεο και τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σας. Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να ξεκινήσετε αμέσως μια βιντεοκλήση με όσους χρησιμοποιούν το Microsoft Teams για προσωπική χρήση. Για όσους δεν συμμετέχουν στο Teams, δεν είναι πρόβλημα – μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο κλήσης με οποιονδήποτε μέσω SMS ή email και να ξεκινήσετε τη συνομιλία απευθείας στο Chat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *