Το Xbox Cloud Gaming έρχεται στα ακουστικά Meta’s Quest VR  

Το Xbox Cloud Gaming έρχεται στα ακουστικά Meta’s Quest VR  

H Meta είχε μια ομιλία  σήμερα  με επίκεντρο την εικονική πραγματικότητα και ενώ το ολοκαίνουργιο σετ VR όλα σε ένα Meta Quest Pro αξίας 1.500 δολαρίων ήταν η μεγαλύτερη ανακοίνωση στην παρουσίαση, είχε επίσης ένα λίγες άλλες εκπλήξεις. Ένα από αυτά ήταν η εμφάνιση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft Satya Nadella για να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία με τη Meta.

Αφού έφτασε σε υπολογιστή, κονσόλες, φορητές συσκευές, τηλεοράσεις και πολλά άλλα, η πλατφόρμα ροής παιχνιδιών cloud της Microsoft στοχεύει τώρα σε μια είσοδο εικονικής πραγματικότητας. Η Meta και η Microsoft ανακοίνωσαν σήμερα ότι το Xbox Cloud Gaming έρχεται στο Meta Quest Store, προσφέροντας την υπηρεσία gaming στη σειρά ακουστικών Quest.

Ενώ οι λεπτομέρειες είναι επί του παρόντος ελάχιστες, μόλις ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, οι χρήστες του Quest θα μπορούν να παίζουν τα εκατοντάδες παιχνίδια κονσόλας Xbox του Xbox Cloud Gaming σε μια προβαλλόμενη οθόνη 2D ενώ βρίσκονται σε VR. Αυτό μοιάζει με μια εμπειρία θεάτρου που είναι ήδη δυνατή στο VR, αλλά αυτή είναι ειδικά για την αναπαραγωγή παιχνιδιών με ροή. Οι χρήστες θα απαιτήσουν μια συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate και έναν ελεγκτή Xbox για να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ανακοινώθηκε σήμερα, με περισσότερες λεπτομέρειες να ανακοινωθούν αργότερα. «Είναι νωρίς, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που θα ακολουθήσει», πρόσθεσε η Nadella. Οι δύο εταιρείες εργάζονται επίσης για την παροχή υποστήριξης ακουστικών Meta Quest για τα Windows 365 καθώς και για το Microsoft Teams στο Horizon Workrooms.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *