Σύντομα στο  Microsoft Store το νέο SKU  των  Windows 365

Σύντομα στο Microsoft Store το νέο SKU των Windows 365

Πριν από ένα χρόνο, η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 365, η οποία είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεταδίδουν με ασφάλεια την πλήρη εμπειρία των Windows με το λειτουργικό σύστημα που φιλοξενείται στο Microsoft Cloud. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι δεν απαιτούν ειδικό υλικό και μπορούν απλώς να εγγραφούν στο πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία Windows. Σήμερα, στο συνέδριο Ignite 2022 που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από νέες δυνατότητες τόσο για τα Windows 365 όσο και για τα Windows.

Ξεκινώντας με τα Windows 365, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο κυβερνητικό SKU των Windows 365 που απευθύνεται σε ομοσπονδιακούς εργολάβους και υπαλλήλους. Επιτρέπει τη ροή των Windows από το Microsoft Cloud ενώ πληροί τα πρότυπα ασφαλείας που ορίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Επιπλέον, η εφαρμογή Windows 365 έρχεται στο Microsoft Store, ώστε να μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εκκινήσετε απευθείας από το μενού Έναρξη της γραμμής εργασιών. Μια άλλη ενημέρωση σε προεπισκόπηση είναι το πρόσθετο Citrix HDX Plus για Windows 365. Επιτρέπει στις εταιρείες να υποστηρίζουν περισσότερες συσκευές τερματικού σημείου, περιφερειακά και πολιτικές ασφαλείας, ειδικά σε περιβάλλοντα με περιορισμό εύρους ζώνης.

Μιλώντας περισσότερα για τα Windows στο cloud, οι αναφορές από την υπηρεσία συμμόρφωσης με ενημερώσεις μεταφέρονται στα Βιβλία εργασίας Azure στο πλαίσιο μιας νέας λύσης που ονομάζεται Αναφορές Windows Update for Business. Αυτή η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα και θα κάνει τη συνολική εμπειρία πιο αρθρωτή και συνεπή.

Εν τω μεταξύ, το Test Base για το Microsoft 365 αποκτά δύο δυνατότητες προεπισκόπησης με τη μορφή υποστήριξης επιτόπιας αναβάθμισης και δοκιμής εφαρμογών Microsoft 365. Το πρώτο θα φτάσει τον επόμενο μήνα ενώ το δεύτερο θα εμφανιστεί στην προεπισκόπηση αργότερα αυτόν τον μήνα. Στο ίδιο πνεύμα, στοχευμένα, με βάση τα συμφραζόμενα, οργανωτικά μηνύματα εντός του προϊόντος – που ανακοινώθηκαν πριν από λίγους μήνες – που ελέγχονται από διαχειριστές IT θα εμφανιστούν στην προεπισκόπηση τον επόμενο μήνα.

Τέλος, η Universal Print αποκτά επίσης δύο ακόμη δυνατότητες. Το πρώτο είναι η υποστήριξη διαχείρισης με ανάθεση για τοπική διαχείριση, έρχεται την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Και δεύτερον, διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα εργασιών εκτυπωτή για τον εντοπισμό σφαλμάτων και τη λήψη υποδείξεων για τη σχετική τεκμηρίωση για διάγνωση. Αυτή η δυνατότητα θα φτάσει σε γενική διαθεσιμότητα στο τέλος αυτού του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *