Το Dynamics 365 και τα   cloud της Microsoft δέχονται μια σειρά από βελτιώσεις

Το Dynamics 365 και τα   cloud της Microsoft δέχονται μια σειρά από βελτιώσεις

Με ​​το συνέδριο Ignite 2022 να έχει ξεκινήσει σήμερα, η Microsoft έχει κάνει πολλές ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Power Platform, το Azure και άλλα. Παράλληλα με αυτά, ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επίσης αποκαλύψει μια σειρά από νέες βελτιώσεις για την πλατφόρμα Dynamics 365, καθώς και δύο από τα cloud του κλάδου.

Όσον αφορά την αξιοποίηση άλλων υπηρεσιών της Microsoft και αντίστροφα, το Teams φαίνεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτή τη φορά για την πλατφόρμα Dynamics 365. Από τον Νοέμβριο, οι πελάτες του Teams θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του Business Central χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν επιπλέον κόστος. Αυτό θα ελέγχεται μέσω διαχειριστών για να διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στα επαγγελματικά αρχεία μπορεί να περιοριστεί μόνο στο απαιτούμενο προσωπικό.

Η Εξυπηρέτηση πελατών θα χρησιμοποιεί τώρα επίσης μια ενσωματωμένη έκδοση της κορυφαίας πλατφόρμας επικοινωνίας της Microsoft για την αυτοματοποίηση των περιλήψεων συνομιλιών που δημιουργούνται από AI, καθιστώντας τη διαδικασία πιο αποτελεσματική για περιπτώσεις όπου οι πράκτορες πρέπει να μεταφέρουν υποθέσεις ο ένας στον άλλο. Οι συνομιλίες του Embedded Teams χρησιμεύουν επίσης ως νέα λειτουργία τώρα, με τη δυνατότητα σύνδεσης συνομιλιών με εγγραφές Dynamics 365 και ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των χρηστών. Και οι δύο λειτουργίες θα είναι γενικά διαθέσιμες αυτόν τον μήνα.

Προχωρώντας, οι χρήστες Sales Enterprise και Viva Sales μπορούν πλέον να βιώσουν ευφυΐα συνομιλίας χωρίς να επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος. Η δυνατότητα θα ενημερωθεί επίσης στις αρχές του επόμενου έτους, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων όπως καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο, προτάσεις πόρων και πολλά άλλα. Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα πιστοποίηση εμπειρογνώμονα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας. Όπως φαίνεται από το όνομα, η πρόσβαση σε αυτήν την πιστοποίηση θα απαιτήσει από τους υποψηφίους να περάσουν πρώτα μερικές άλλες προαπαιτούμενες εξετάσεις, που υποδηλώνονται μέσω των αναγνωριστικών MB-330 και MB-335.

Και τέλος, οι ενημερώσεις της Microsoft για τα σύννεφα του κλάδου της καλύπτουν το Cloud for Sustainability και το Cloud for Healthcare. Το πρώτο περιλαμβάνει τη γενική διαθεσιμότητα για ένα εκτεταμένο μοντέλο δεδομένων, καθώς και έναν νέο πίνακα εργαλείων για οργανισμούς για τον υπολογισμό του αντίκτυπου των εκπομπών από τη χρήση των άλλων υπηρεσιών της Microsoft. Παράλληλα, έχει εισαχθεί και μια διαχειριζόμενη υπηρεσία καταγραφής περιβαλλοντικών ισχυρισμών και πιστώσεων με αξιόπιστο τρόπο.

Όσον αφορά το τελευταίο, έχουν επισημανθεί τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Βελτιωμένες απεικονίσεις δεικτών ασθενούς στην προβολή Ενοποιημένος ασθενής.
  • Νέες εκ των υστέρων καμπάνιες προσέγγισης ασθενών ενσωματωμένες σε πρότυπα ταξιδιού ασθενούς.
  • Ένα ενημερωμένο σύνολο προτύπων στο μοντέλο δεδομένων παρόχου, που χρησιμοποιείται συνήθως από πελάτες και συνεργάτες, για να δημιουργήσουν ή να επεκτείνουν τις δικές τους εφαρμογές υγειονομικής περίθαλψης αξιοποιώντας το Cloud for Healthcare.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *