Ένα πιο διαλειτουργικό έξυπνο σπίτι μετά την συνεργασία Samsung και  Google

Ένα πιο διαλειτουργικό έξυπνο σπίτι μετά την συνεργασία Samsung και Google

Η Samsung ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την Google για να κάνει το έξυπνο σπίτι πιο διαλειτουργικό. Τα σχέδια θα επιτρέψουν στους χρήστες τηλεφώνων και tablet Samsung Galaxy να χρησιμοποιούν έξυπνες οικιακές συσκευές συμβατές με το Matter στο SmartThings και στο Google Home, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές σχετικά με τον τρόπο ελέγχου των συσκευών και ποιες αγοράζουν.

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία, εάν χρησιμοποιείτε το Google Home και έχετε συσκευές συνδεδεμένες εκεί και έχετε επίσης συσκευές συνδεδεμένες στο SmartThings, θα ενημερωθείτε τώρα ότι μπορείτε να εισάγετε όλες τις συσκευές και στις δύο εφαρμογές, τόσο αποτελεσματικά χρειάζεται μόνο να χρησιμοποιήσετε αυτό που προτιμάτε.Google ανακοίνωσε πρόσφατα την ενημερωμένη ενημέρωση της Google Home, η οποία θα προσφέρει υποστήριξη για το Matter – αυτή η ενημέρωση θα φτάσει αργότερα μέσα στο έτος.

Σχολιάζοντας τα νέα, ο Matthew McCullough, Αντιπρόεδρος της Διαχείρισης Προϊόντων για προγραμματιστές Android της Google, δήλωσε:

«Με την κυκλοφορία του Matter, καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρξουν νέες προσδοκίες, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα έξυπνου σπιτιού. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Samsung Electronics για να προσφέρουμε στους νέους και τους υπάρχοντες χρήστες έξυπνων κατοικιών την πρώτη τους ματιά στο πώς είναι το μέλλον του έξυπνου σπιτιού και την ευκολία χρήσης που συνοδεύει».

Το πρότυπο Matter θα έρχεται στα περισσότερα σημαντικά προϊόντα έξυπνων οικιών, επιτρέποντας τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των επωνυμιών. Μέχρι τώρα, αν θέλατε μια απρόσκοπτη εμπειρία, αναγκαζόσασταν να επιμείνετε σε μια περιορισμένη γκάμα προϊόντων. Τώρα, εταιρείες όπως η Google, η Samsung και η Amazon, έχουν καταλάβει ότι ο τομέας θα είναι πιθανότατα πιο επιτυχημένος εάν επιτρέψουν στους ανθρώπους να δημιουργήσουν διαλειτουργικές ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *