Το OnePlus 9RT παίρνει Android 13 Open Beta OxygenOS 13  

Το OnePlus 9RT παίρνει Android 13 Open Beta OxygenOS 13  

H OnePlus κυκλοφόρησε την ενημέρωση OxygenOS 13 Open Beta που βασίζεται σε Android 13 για το OnePlus 9RT, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο με το ColorOS 12 που βασίζεται σε Android 11. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Ινδία και φέρνει το Aquamorphic Design στο 9RT εκτός από ορισμένες βελτιστοποιήσεις, βελτιώσεις και νέες δυνατότητες.

Εάν ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε, βεβαιωθείτε ότι το 9RT σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση OxygenOS 12 (C.07) πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Θα πρέπει επίσης να έχει τουλάχιστον 30% μπαταρία και 5,5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδόσεις beta δεν είναι συνήθως τόσο σταθερές όσο οι επίσημες εκδόσεις και συχνά περιέχουν σφάλματα που εμποδίζουν την εμπειρία του χρήστη, επομένως καλύτερα να αποφεύγονται στις κύριες συσκευές. Στην περίπτωση του OxygenOS 13 Open Beta για το 9RT, η λειτουργία Eye Comfort δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένα σενάρια και μετά την εναλλαγή της δυναμικής ταπετσαρίας του συστήματος, η ώρα στην οθόνη κλειδώματος δεν εμφανίζεται σωστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *