Τα Samsung Galaxy Z Flip3, Fold3 και Note20 γεύονται το One UI 5 beta με Android 13

Τα Samsung Galaxy Z Flip3, Fold3 και Note20 γεύονται το One UI 5 beta με Android 13

Νωρίτερα σήμερα, η Samsung παρουσίασε λεπτομερώς τις κορυφαίες δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από την επερχόμενη σταθερή κυκλοφορία του One UI 5 που βασίζεται στο Android 13. Ενώ περιμένουμε να φτάσει στα τηλέφωνα αριστερά και δεξιά, η εταιρεία συνεχίζει με το δημόσιο πρόγραμμα beta, επιτρέποντας πλέον σε τέσσερις ακόμη συσκευές να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Μιλάμε για τα Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Galaxy Note20και Note20 Ultra. Αυτά τα τέσσερα smartphones μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το επερχόμενο One UI 5 με Android 13, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην εγχώρια αγορά της Samsung στην Κορέα.

Ως συνήθως, εάν έχετε ένα από τα τηλέφωνα και θέλετε να δοκιμάσετε το One UI 5 beta, πρέπει να μπείτε στην εφαρμογή Samsung Members και μετά να πατήσετε στο τεράστιο banner που θα εμφανιστεί στην κορυφή, το οποίο διαφημίζει το πρόγραμμα beta. Στη συνέχεια, εισάγετε ορισμένες λεπτομέρειες και μετά από αυτό θα σας παρουσιαστεί μια over-the-air ενημέρωση για την έκδοση beta κανονικά μέσα σε λίγα λεπτά – το πολύ θα πρέπει να περιμένετε μερικές ώρες για να φτάσει.

Το One UI 5 συνοδεύεται από όλα όσα η Google έχει συσκευάσει στο Android 13, μαζί με υποστήριξη γραφικών στοιχείων με δυνατότητα στοίβαξης, νέες επιλογές χρωμάτων για δυναμικά θέματα, νέες χειρονομίες για πολλαπλές εργασίες σε χωριστή οθόνη, μια καλύτερη εφαρμογή My Files, μια νέα λειτουργία Bixby Text Call που σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε κλήσεις με γραπτών μηνυμάτων, Λειτουργίες για προσαρμοσμένες ρυθμίσεις συσκευής με βάση σενάρια, υποστήριξη για ταπετσαρίες βίντεο στην οθόνη κλειδώματος και ένα νέο γραφικό στοιχείο Έξυπνες προτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *