Η σειρά Galaxy S22 παίρνει την πέμπτη One UI 5 beta, τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 έχουν τώρα και beta

Η σειρά Galaxy S22 παίρνει την πέμπτη One UI 5 beta, τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 έχουν τώρα και beta

Το πρόγραμμα One UI 5 beta της Samsung βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη – Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra στην Κίνα λαμβάνουν την πέμπτη έκδοση beta, η οποία μπορεί επίσης να αποδειχθεί το τελευταίο πριν από τη σταθερή κυκλοφορία.

Αυτό το υλικολογισμικό, οι αριθμοί έκδοσης που τελειώνουν σε ZVJA, διορθώνει πολλά σημαντικά ζητήματα από τα προηγούμενα: τυχαίες επανεκκινήσεις, προβλήματα αυτόματης εστίασης που προκάλεσαν επίσης κακή ποιότητα εικόνας, η προσθήκη Galaxy Watch δεν θα κλείσει πλέον αναγκαστικά και πολλά άλλα.

Αυτή η beta αφαίρεσε επίσης το Bixby Text Call, μια νέα δυνατότητα στο One UI 5 που μετατρέπει μια φωνητική κλήση σε συνομιλία κειμένου (χρησιμοποιώντας ομιλία σε κείμενο για να σας δείξω τι λέει η άλλη πλευρά και κείμενο σε ομιλία για να τις απαντήσετε). Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψει με τη σταθερή έκδοση, αλλά ήταν ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του One UI 5.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, η πέμπτη έκδοση beta βελτίωσε επίσης τα κινούμενα σχέδια, καθιστώντας τα πιο ομαλά. Και πάλι, αυτό το υλικολογισμικό έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα προς το παρόν, αλλά μάλλον είναι θέμα ημερών να αποκτήσει ευρύτερη κυκλοφορία (π.χ. η beta 4 έφτασε στη Γερμανία και την Ινδία). Η σταθερή έκδοση One UI 5 για τη σειρά Galaxy S22 αναμένεται αργότερα αυτόν τον μήνα.

Εν τω μεταξύ, τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 στη Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία έλαβαν επιτέλους το πρώτο τους One UI 5 beta. Εάν τα σφάλματα που εμφανίστηκαν στη σειρά S22 δεν σας τρομάζουν, μπορείτε να εγγραφείτε στη δοκιμή beta χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Samsung Members και να λάβετε μια προεπισκόπηση της έκδοσης Android 13 της Samsung και του πιο πρόσφατου προσαρμοσμένου λογισμικού της.

Τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 εντάχθηκαν επίσης στο πρόγραμμα One UI 5 beta (στην Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία)

Τα παλαιότερα Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν την πρώτη τους έκδοση beta περασμένη εβδομάδα, τώρα το Galaxy Z Flip3 λαμβάνει τη δεύτερη έκδοση beta στη Νότια Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κίνα. Προφανώς η έκδοση Z Fold3 θα ακολουθήσει σύντομα. Η σταθερή κυκλοφορία One UI 5 για τα πτυσσόμενα 2021 και 2022 αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *