Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση των  Windows 11 

Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση των  Windows 11 

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ακόμη ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα Windows 11 με μια πληθώρα νέων λειτουργιών. Ορισμένες από αυτές υποσχέθηκαν από τη Microsoft και άλλες ζητήθηκαν από τους χρήστες, όπως γρήγορη πρόσβαση στη Διαχείριση εργασιών κάνοντας δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών.

Windows 11 gains new features with the latest update, File Explorer tabs and Taskbar tweaks

Η προσθήκη καρτελών στην προεπιλεγμένη Εξερεύνηση αρχείων των Windows είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή. Ακριβώς όπως σε ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μπορείτε να ανοίξετε διαφορετικούς καταλόγους αρχείων ταυτόχρονα, που εμφανίζονται στις καρτέλες. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή να καρφιτσώσετε αυτά που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Η βαθύτερη ενσωμάτωση του OneDrive σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε αλλαγές και σχόλια σε κοινόχρηστα αρχεία με συναδέλφους, για παράδειγμα, και τα Windows 11 μπορούν πλέον να προτείνουν ενέργειες και επαφές που χρησιμοποιούνται συνήθως για κοινή χρήση αρχείων. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει μελλοντικές ημερομηνίες, ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ και να προσθέσετε ένα συμβάν στο Ημερολόγιό σας ή διάφορους τύπους κειμένων, όπως αριθμούς τηλεφώνου, email κ.λπ. Τα Windows θα τονίσουν αυτό το κείμενο και θα σας επιτρέψουν να καλέσετε χρησιμοποιώντας Σύνδεσμο τηλεφώνου, Teams ή Skype .

Windows 11 gains new features with the latest update, File Explorer tabs and Taskbar tweaks

Η λειτουργία υπερχείλισης της γραμμής εργασιών δεν είναι νέα για τα Windows γενικά, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στα Windows 11 ειδικότερα. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες εφαρμογές στη γραμμή εργασιών και ένα κουμπί “υπερχείλισης” θα σας επιτρέψει να δείτε όλες τις εναπομείνασες καρφιτσωμένες εφαρμογές.

Windows 11 gains new features with the latest update, File Explorer tabs and Taskbar tweaks

Η κοινή χρήση αρχείων σε άλλες συσκευές και εφαρμογές είναι πλέον ευκολότερη ακόμα κι αν τα αρχεία βρίσκονται στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης ή ακόμα και στην επιφάνεια εργασίας.

Η εφαρμογή Photos περιμένει μια μεγάλη ενημέρωση καθώς η Microsoft σχεδιάζει να εισαγάγει μια καλύτερη συλλογή με απλοποιημένη περιήγηση, ταξινόμηση τοποθεσίας και διαχείριση. Στο μενού υπάρχει επίσης μια βαθύτερη ενοποίηση για ευκολότερη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας OneDrive.

Η ενημέρωση είναι φαινομενικά διαθέσιμη για όσους επέλεξαν την προαιρετική έκδοση προεπισκόπησης χωρίς ασφάλεια, ενώ μια ευρύτερη κυκλοφορία αναμένεται τον επόμενο μήνα μαζί με την ενημέρωση ασφαλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *