Το Samsung Galaxy Z Fold2 έλαβε την πρώτη ενημέρωση  του One UI 5 beta

Το Samsung Galaxy Z Fold2 έλαβε την πρώτη ενημέρωση του One UI 5 beta

Χθες, τα Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 έλαβαν την πρώτη τους έκδοση beta για το One UI 5 ενώ το Z Flip3 πήρε την beta #2 . Η Samsung είναι σε θέση να δοκιμάσει το Android 13 στο Galaxy Z Fold2.

Αυτή θα είναι η τελευταία ενημέρωση για την συσκευή που είχε αρχικά Android 10. Είναι κατάλληλο για 3 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και αυτή θα είναι η τρίτη και τελευταία του. Το Z Fold2 θα λάβει όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας . Η Samsung θα παρέχει υποστήριξη για 4 χρόνια, δηλαδή μέχρι τα τέλη του 2024.

Aυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στη Νότια Κορέα, αλλά θα φτάσει και σε άλλες αγορές αρκετά σύντομα. Σημείωση: στην Κορέα, τόσο τα τηλέφωνα χωρίς SIM όσο και τα τηλέφωνα από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα είναι έτοιμα για την ενημέρωση.

Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Samsung Members για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta. Η εγκατάσταση της beta είναι αρκετά εύκολη αλλά είναι αναγκαία η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας πριν ξεκινήσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *