Η Samsung δημοσιεύει teaser εικόνα του Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition

Η Samsung δημοσιεύει teaser εικόνα του Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition

Την περασμένη εβδομάδα η Samsung ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τον Maison Margiela, τον πολυτελή οίκο μόδας με έδρα το Παρίσι. Όπως ήταν αναμενόμενο, εργάζονται σε μια ειδική έκδοση του Galaxy Z Flip4 και μόλις δημοσίευσαν την πρώτη εικόνα teaser του τηλεφώνου.

Σημειώστε ότι αυτό δεν είναι σαφώς ο πραγματικός σχεδιασμός – δεν θα καλύψει τις κάμερες – αλλά είναι μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Φαίνεται ότι ο οίκος μόδας θέλει υφασμάτινη υφή και έχει συμπεριλάβει τις ονομασίες αριθμού κατατεθέν της μάρκας.

Samsung posts teaser image of the Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition

Αυτοί οι αριθμοί είναι κατηγορίες προϊόντων, π.χ. 3 είναι για αρώματα, 8 για γυαλιά και 11 για αξεσουάρ. Μιλώντας για αυτό, αυτές οι εκδόσεις μόδας δεν έρχονται μόνες τους, οι πιθανότητες είναι ότι η Samsung και η Margiela θα αποκαλύψουν επίσης ένα ρολόι και ακουστικά, ώστε οι αγοραστές να μπορούν να ολοκληρώσουν μια ολόκληρη εμφάνιση.

Πριν από λίγες μέρες, ο λογαριασμός της Samsung στο Instagram μοιράστηκε αυτήν την εικόνα, αναφέροντας τις «εμβληματικές τέσσερις βελονιές» και τον «εμβληματικό αριθμητικό δακτύλιο κωδικοποίησης» που αποτελούν μέρος της σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας.

Samsung posts teaser image of the Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition

Η Samsung δεν έχει ορίσει ημερομηνία αποκάλυψης για το Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, η επίσημη σελίδα λέει απλώς “προσεχώς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *