Android 13 για το Realme GT2 Pro

Android 13 για το Realme GT2 Pro

Το Realme GT2 Pro είναι το κορυφαίο smartphone της εταιρείας για τις παγκόσμιες αγορές, επομένως είναι φυσιολογικό να ηγείται της  ενημέρωσης Android 13. Οι αναφορές για το Android 13 που παραδίδεται στο GT2 Pro είναι όλες από την Ινδία προς το παρόν, αλλά θα πρέπει να φτάσει παγκοσμίως σύντομα.

Η ίδια η ενημέρωση έχει μέγεθος 5,5 GB και φέρνει νέα χαρακτηριστικά και μια νέα εμφάνιση που η Realme αποκαλεί Aquamorphic. Εισάγει νέα, πιο φυσικά και ευχάριστα κινούμενα σχέδια, σκιές, στοιχεία διεπαφής χρήστη κ.λπ. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και τη χρηστικότητα, την ασφάλεια και το gaming. Το τελευταίο έρχεται με τη μορφή του   HyperBoost GPA 4.0 για τη σταθεροποίηση του ρυθμού καρέ και την εξισορρόπηση της απόδοσης και της κατανάλωσης ενέργειας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ενημέρωση δεν αλλάζει την έκδοση της επικάλυψης του Realme, εξακολουθεί να είναι το Realme UI 3.0, αλλά βασίζεται στο Android 13. Και υπάρχει επίσης η νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *