Το Chrome OS 107 κυκλοφορεί με βελτιώσεις στο Desks

Το Chrome OS 107 κυκλοφορεί με βελτιώσεις στο Desks

Η Google κάνει αρκετές εκδόσεις Chrome OS τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά η τελευταία έκδοση 107 φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως, καθώς φέρνει μερικές νέες δυνατότητες. Πιο συγκεκριμένα, επεκτείνει τις τρέχουσες διαθέσιμες.

Η μεγαλύτερη νέα προσθήκη είναι η δυνατότητα αποθήκευσης Desk. Μπορείτε να “Αποθήκευση γραφείου για αργότερα” από την οθόνη Επισκόπησης με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού. Μπορείτε να ορίσετε ένα όνομα, να δείτε την ημερομηνία δημιουργίας και να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα εικονίδια.

Το κλείσιμο των ανοιχτών γραφείων από το μενού Επισκόπηση είναι πλέον ευκολότερο και εμφανίζεται μια σύντομη προτροπή “Αναίρεση” σε περίπτωση που κλείσατε το γραφείο κατά λάθος και θέλετε να το επαναφέρετε. Η Google φέρεται να δοκιμάζει επίσης μια λειτουργία συγχώνευσης, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα ανοιχτά γραφεία σε ένα.

Η πρόσφατη προβολή στην εφαρμογή Αρχεία αποκτά νέο σχέδιο μαζί με ένα φίλτρο “έγγραφα”. Επιπλέον, η παρακάτω λίστα είναι ταξινομημένη κατά ημερομηνία αντί για απλή παλιά λίστα. Και τέλος, υπάρχει τώρα μια αναδυόμενη λίστα με τονισμένους χαρακτήρες μόλις κρατήσετε πατημένο το εικονικό ή ακόμα και το φυσικό πληκτρολόγιο. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε τη σημαία στο Chrome.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *