Outlook : Αδυναμία σύνδεσης…

Outlook : Αδυναμία σύνδεσης…

Η Microsoft έχει εκδώσει μια λύση για ένα σφάλμα του Outlook που εμπόδιζε τους χρήστες να εισέλθουν. Η ομάδα του Outlook εξετάζει το σφάλμα για μόνιμη διόρθωση. Το σφάλμα εκδηλώνεται με δύο τρόπους. Η Microsoft έχει εξηγήσει λεπτομερώς παρακάτω πώς παρουσιάζεται το ζήτημα:

ΖΗΤΗΜΑ

Σας ζητείται να συνδεθείτε στο Outlook για τον λογαριασμό σας στο Outlook.com και να λάβετε το παράθυρο διαλόγου σφάλματος παρακάτω.

Εναλλακτικά, έχετε ήδη προσθέσει τον λογαριασμό σας στο Outlook.com στο προφίλ του Outlook, αλλά η ένδειξη “Χρειάζομαι κωδικό πρόσβασης” εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης. Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Outlook.com, λαμβάνετε το παράθυρο διαλόγου σφάλματος παρακάτω.

“Δεν μπορείτε να συνδεθείτε εδώ με προσωπικό λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό εργασίας ή σχολείου σας.”

Ως λύση, η Microsoft συνιστά την απενεργοποίηση του Support Diagnostics. Αυτό συμβαίνει επειδή το σφάλμα πιστεύεται ότι σχετίζεται με τον τρόπο με τον οποίο το Outlook επαληθεύει τα διαγνωστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας αυτήν την συμβουλή εδώ: Απενεργοποίηση διαγνωστικών υποστήριξης στο Outlook. Με λίγα λόγια, μπορείτε να μεταβείτε στο Μητρώο και να ορίσετε την τιμή DWORD “DisableSupportDiagnostics” σε 1, η οποία υποδεικνύει True.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Options\General] 

“DisableSupportDiagnostics”=dword:00000001

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *