Επείγουσα ενημέρωση της Microsoft για το OneDrive στα Windows

Επείγουσα ενημέρωση της Microsoft για το OneDrive στα Windows

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα την επείγουσα ενημέρωση εκτός ζώνης (OOB) KB5020953 για να διορθώσει το πρόβλημα σύγκρουσης του OneDrive για το οποίο ενημέρωσε πρόσφατα η εταιρεία. Η Microsoft παρουσίασε πολλά σενάρια σύμφωνα με τα οποία το OneDrive κατέρρευσε ή έκλεινε απροσδόκητα. Αυτό ήταν το δεύτερο σημαντικό σφάλμα που παρουσιάστηκε μετά την Οκτωβριανή ενημέρωση κώδικα Τρίτη που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στον μήνα. Η πρώτη προκάλεσε τεράστια προβλήματα σχετικά με το δίκτυο καθώς ήταν το αποτέλεσμα αποτυχιών χειραψίας TLS/SSL.

Με αυτήν την ενημερωμένη έκδοση OOB KB5020953, οι αριθμοί έκδοσης έχουν μετατραπεί σε 19042.2194, 19043.2194 και 19044.2194. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για Windows 10 εκδόσεις 20H2, 21H1, 21H2 και 22H2 τόσο για Arm όσο και για x86/64. Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς πώς έλυσε το πρόβλημα. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών για την ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας του Microsoft OneDrive. Αυτό συμβαίνει αφού αποσυνδέσετε τη συσκευή σας, σταματήσετε τον συγχρονισμό ή αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια έκδοση εκτός ζώνης, η ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Update στις Ρυθμίσεις. Αντίθετα, πρέπει να γίνει μη αυτόματη λήψη από τον ιστότοπο του καταλόγου του Microsoft Update. Μπορείτε να βρείτε την ενημέρωση εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *