Πόσα PS5 πούλησε η Sony

Πόσα PS5 πούλησε η Sony

Η Sony Group Corporation δημοσίευσε την έκθεση κερδών της για το οικονομικό τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου και αποκαλύπτει ότι η εταιρεία πούλησε την 25 εκατομμυριοστή κονσόλα PlayStation 5 κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η Sony αναφέρει 3,3 εκατομμύρια αποστολές κονσολών PS5 για την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου και αναμένει να πουλήσει 18 εκατομμύρια μονάδες συνολικά για το 2022, που θα είναι αύξηση 56% σε σύγκριση με τις 11,5 εκατομμύρια πωλήσεις PS5 για το 2021.

Υπήρχαν 45,4 εκατομμύρια συνδρομητές PlayStation Plus το 2ο τρίμηνο του έτους, που είναι 1,9 εκατομμύρια λιγότεροι χρήστες από την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο τομέας των Υπηρεσιών Δικτύου που περιλαμβάνει τα διαφημιστικά έσοδα του PlayStation Plus και του PlayStation Network (PSN) ανήλθαν συνολικά σε 117 δισεκατομμύρια JPY (794 εκατομμύρια δολάρια) σε σύγκριση με 100 δισεκατομμύρια JPY (679 εκατομμύρια δολάρια) πριν από ένα χρόνο.

Τα συνολικά έσοδα στην πραγματικότητα αυξήθηκαν σε 727 δισεκατομμύρια JPY (4,92 δισεκατομμύρια δολάρια), τροφοδοτούμενα από τις αυξημένες τιμές της κονσόλας PS5 από τον Αύγουστο. Παρά την αύξηση των εσόδων, τα κέρδη μειώθηκαν κατά 49% σε ετήσια βάση λόγω της δαπανηρής 3,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγοράς του στούντιο παιχνιδιών Bungie

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *