Ποια είναι η τιμή του Oppo A17 για την Ευρώπη

Ποια είναι η τιμή του Oppo A17 για την Ευρώπη

Το Oppo A17 έφτασε στη Νοτιοανατολική Ασία νωρίτερα φέτος, και τώρα το προσιτό smartphone χτυπά την Ευρώπη. Η συσκευή που τροφοδοτείται από Helio G35 εντοπίστηκε στην Ολλανδία με τιμή 179 € σε δύο χρώματα – Μπλε και Μαύρο. το Orange σχέδιο παραμένει αποκλειστικό στην Ινδία προς το παρόν.

Oppo A17 arrives in Europe for €179, skips the Orange color

Το A17 είναι ένα βασικό smartphone με οθόνη 720p και selfie shooter 5MP μέσα σε εγκοπή σταγόνας. Υπάρχει μια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος, με τη βοήθεια αισθητήρα βάθους 2MP για καλύτερες λήψεις πορτρέτου.

Ένα χαρακτηριστικό που θα σας κάνει να τρίβετε το μάτι σας με δυσπιστία είναι η θύρα micro USB για τη φόρτιση της μπαταρίας των 5.000 mAh. Ωστόσο, φέρνει το Android 12 με το ColorOS 12.1 στην κορυφή, καθώς και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματωμένο στο πλήκτρο λειτουργίας.

Oppo A17
Oppo A17

Oppo A17

Το Oppo A17 μπορεί να βρεθεί αυτήν τη στιγμή στο ολλανδικό τμήμα της Mediamarkt, καθώς και σε άλλους μεγάλους λιανοπωλητές, ακόμα κι αν δεν είναι εισηγμένο στο Oppo Netherlands. Οι χρωματικές επιλογές είναι Μπλε και Μαύρο και όλοι όσοι παραγγείλουν σήμερα μπορούν να παραλάβουν το smartphone τους από αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *