Συνεργασία Snapchat και Amazon Fashion για να φέρουν το AR στις ηλεκτρονικές αγορές

Συνεργασία Snapchat και Amazon Fashion για να φέρουν το AR στις ηλεκτρονικές αγορές

Το Snapchat συνεργάζεται με το Amazon Fashion για να προσφέρει εικονικές δοκιμές (VTO) για χρήστες, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες και τις επωνυμίες να βιώνουν την Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR). Με τους φακούς, οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν δημοφιλή προϊόντα μόδας στο Amazon Fashion μέσω του Snapchat.

Επί του παρόντος, ο φακός επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν μόνο προϊόντα Γυαλιών. μπορούν να εξερευνήσουν και να ψωνίσουν για διαφορετικά προϊόντα και να τα αγοράσουν από το μόδας της Amazon κατάστημαΕπωνυμίες όπως οι Persol, Maui Jim, Costa Del Mar, Oakley, είναι από τις πρώτες που απεικονίζουν τα στοιχεία AR τους μέσω του φακού Snap. Αν και αυτή τη στιγμή εστιάζει μόνο στα γυαλιά, το Snapchat δήλωσε ότι σχεδιάζει να επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα.

Η συνεργασία Amazon-Snap ανέπτυξε τρισδιάστατα πρότυπα περιουσιακών στοιχείων που παρέχουν απρόσκοπτη ενοποίηση των δύο πλατφορμών: της ψηφιακής βιβλιοθήκης στοιχείων της Amazon και της τεχνολογίας AR Try-On της Snap. Σύμφωνα με την ανάρτηση ιστολογίου, το Snapchat δήλωσε ότι η συνεργασία βοηθά στην επέκταση της τεχνολογίας 3D Asset της Amazon σε επωνυμίες, επιτρέποντάς τους να εμφανίζουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα τους σε δυνητικούς πελάτες μέσω των φακών Snap.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *