Το Huawei Mate 50 Pro κυκλοφορεί αύριο στην Ευρώπη

Το Huawei Mate 50 Pro κυκλοφορεί αύριο στην Ευρώπη

Το Huawei Mate 50 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από αύριο. Έρχεται μόνο του, δηλαδή το vanilla Mate 50, το RS Porsche Design και το 50E δεν θα το ενώσουν (τουλάχιστον προς το παρόν).

Προσφέρεται μόνο μία έκδοση του Mate 50 Pro – 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικός χώρος. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος, αλλά θα χρειαστεί να αποκτήσετε μία από τις κάρτες NM της Huawei (256 GB max) και να την βάλετε στην υποδοχή SIM2. Τέλος πάντων, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασημί και μαύρο χρώμα.

Το τηλέφωνο κοστίζει 1.200 £ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1.200 ευρώ στο γερμανικό. Εάν αποκτήσετε ένα αυτόν τον μήνα, θα δικαιούστε πολλά καλούδια, ξεκινώντας με ένα δωρεάν ζευγάρι FreeBuds Pro 2 (170 £/200 ευρώ). Επιπλέον, θα λάβετε 6 μήνες προστασίας από ζημιά οθόνης ατυχήματος δωρεάν.

Συμπληρωματικά, υπάρχει 3μηνη συνδρομή στο Huawei Cloud Storage (200GB) και 3μηνη συνδρομή στο Runtastic (και τα δύο δωρεάν, φυσικά). Παρεμπιπτόντως, στην τύχη δεν το ξέρατε – η Huawei αναγκάστηκε να ακολουθήσει τον δικό της τρόπο από πλευράς λογισμικού, έτσι το Mate 50 Pro τρέχει το EMUI 13 (βασισμένο στο Android 12) και χρησιμοποιεί το κατάστημα AppGallery της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *