Η ναυαρχίδα της Honor στις 23 Νοεμβρίου είναι η αναδιπλούμενη Magic Vs 

Η ναυαρχίδα της Honor στις 23 Νοεμβρίου είναι η αναδιπλούμενη Magic Vs 

H Honor υποσχέθηκε μια νέα ναυαρχίδα στις 23 Νοεμβρίου και σήμερα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι αναδιπλούμενο με το όνομα Honor Magic Vs. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στις 14:30 τοπική ώρα, δηλαδή 06:30 π.μ. GMT. Η συσκευή θα πρέπει να γίνει παγκόσμια σε μεταγενέστερο στάδιο, ο Πρόεδρος της Honor EU επιβεβαίωσε νωρίτερα

Πήραμε στα χέρια μας ένα επίσημο teaser, αποκαλύπτοντας ότι το νέο αναδιπλούμενο θα φέρει μικρές αλλαγές, όπως οι πλευρές να είναι τώρα επίπεδες αντί να είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες.

Honor’s next foldable is called Magic Vs, will launch on November 23

Η εικόνα δεν αποκαλύπτει το σχέδιο της κάμερας στο πίσω μέρος, αλλά μπορούμε να δούμε μια ενιαία τρύπα για την μπροστινή κάμερα στη δεξιά πλευρά της ξεδιπλωμένης συσκευής.

Αυτά είναι σχεδόν όλα όσα γνωρίζουμε μέσω των επίσημων καναλιών και αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα μέσω teaser τις επόμενες ημέρες. Οι φήμες έχουν επίσης στεγνώσει τους τελευταίους δύο μήνες, επομένως μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το Magic Vs θα είναι μια ήπια αναβάθμιση με ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1 να είναι μία από τις λίγες αλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *