Η Samsung ξεκινά να δοκιμάζει το One UI 5.0   για το Galaxy A33 5G

Η Samsung ξεκινά να δοκιμάζει το One UI 5.0 για το Galaxy A33 5G

H Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σταθερή ενημέρωση One UI 5 που βασίζεται σε Android 13 για το Galaxy A53 5G και τώρα έχει αρχίσει να δοκιμάζει το One UI 5.0 για το Galaxy A33 5G εσωτερικά. Το υλικολογισμικό του έχει την έκδοση A336EDXU4BVK1, αλλά μην περιμένετε για μια δημόσια έκδοση beta, καθώς πιθανότατα δεν θα υπάρξει.

Επιπλέον, δεν θα λάβουν όλες οι περιοχές τη σταθερή ενημέρωση ταυτόχρονα. Η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει το One UI 5.0 για το Galaxy A33 5G στη Νότια Κορέα και τη Γερμανία μέχρι το τέλος αυτού του μήνα και στη Μαλαισία τον επόμενο μήνα. Τούτου λεχθέντος, το χρονοδιάγραμμα διάθεσης υπόκειται σε αλλαγές, επομένως η ενημέρωση μπορεί να φτάσει αργά ή νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Εκτός από τη δοκιμή του One UI 5.0 για το Galaxy A33 5G, η Samsung κυκλοφόρησε το πέμπτο One UI 5.0 beta για το Galaxy Z Fold3. Έχει μια έκδοση υλικολογισμικού που τελειώνει με ZVK3 και συνοδεύεται από την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Νοεμβρίου 2022 και διορθώσεις σφαλμάτων. Μπορείτε να ελέγξετε το στιγμιότυπο οθόνης του changelog παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πέμπτο One UI 5.0 beta για το Galaxy Z Fold3 είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ινδία και οι χρήστες beta που δεν το έχουν λάβει ακόμη μπορούν να το ελέγξουν με μη αυτόματο τρόπο μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *