Η Microsoft επιβεβαιώνει προβλήματα απόδοσης παιχνιδιών στα Windows 11 22H2

Η Microsoft επιβεβαιώνει προβλήματα απόδοσης παιχνιδιών στα Windows 11 22H2

Η Microsoft εργάζεται για μια επιδιόρθωση για ένα νέο γνωστό πρόβλημα πίσω από την απόδοση χαμηλότερης από την αναμενόμενη ή τον τραυλισμό σε ορισμένα παιχνίδια σε συστήματα που εκτελούν Windows 11 22H2.

Αυτό το χτύπημα απόδοσης πιθανότατα προκαλείται από ορισμένες εφαρμογές και παιχνίδια που ενεργοποιούν ακούσια τις λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU.

“Ορισμένα παιχνίδια και εφαρμογές ενδέχεται να έχουν χαμηλότερη από την αναμενόμενη απόδοση ή τραυλισμό στα Windows 11, έκδοση 22H2”, λέει η εταιρεία στον πίνακα ελέγχου του Windows Health.

“Τα επηρεαζόμενα παιχνίδια και εφαρμογές ενεργοποιούν ακούσια τις λειτουργίες εντοπισμού σφαλμάτων απόδοσης GPU που δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους καταναλωτές.”

Οι πελάτες που επηρεάζονται από αυτό το γνωστό πρόβλημα ενδέχεται να μπορούν να το επιλύσουν ενημερώνοντας παιχνίδια και εφαρμογές που επηρεάζονται στην πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.

“Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να ενημερώσετε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον προγραμματιστή αυτών των παιχνιδιών και εφαρμογών, αλλά οι περισσότερες θα ενημερώνονται αυτόματα μέσω του καταστήματος από το οποίο αγοράστηκαν ή απευθείας κατά το άνοιγμα τους”, πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *