Visual Studio 2022 17.4:  σάς επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση

Visual Studio 2022 17.4:  σάς επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση

Η Microsoft αποκάλυψε ότι το Visual Studio 2022 17.4, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε μια παλιά έκδοση εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Αυτή η ενημέρωση ζητήθηκε από τον Νοέμβριο του 2018 και έχει 438 θετικές ψήφους στην Κοινότητα προγραμματιστών της Microsoft, τώρα η δυνατότητα είναι διαθέσιμη.

Η επιστροφή σε μια προηγούμενη έκδοση του Visual Studio είναι αρκετά απλή. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης του Visual Studio, πατήστε το Περισσότερα στη σχετική κάρτα προϊόντος και αναζητήστε την επιλογή ‘Επαναφορά στην προηγούμενη έκδοση’. Όταν το πατήσετε, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας προειδοποιεί ότι πρόκειται να επαναφέρετε το Visual Studio, μπορείτε είτε να συνεχίσετε είτε να ακυρώσετε τη διαδικασία.

Εάν βρίσκεστε στο κανάλι Έκδοσης, μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη εγκατεστημένη έκδοση, εάν ήταν είτε 17.0.10 ή νεότερη, είτε 17.1.7 ή νεότερη. Εάν βρίσκεστε στο κανάλι προεπισκόπησης, μπορείτε να επιστρέψετε στην προεπισκόπηση 17.2 1 ή νεότερη έκδοση. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι τυχόν ενημερώσεις ασφαλείας που έχετε εγκαταστήσει θα καταργηθούν ως μέρος αυτής της διαδικασίας, επομένως σκεφτείτε προσεκτικά εάν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε επαναφορά. Η Microsoft συνιστά πάντα την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση για να παραμείνετε ασφαλείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *