Office για iPhone:  αποκτά άπταιστα μενού περιβάλλοντος και κορδέλες

Office για iPhone:  αποκτά άπταιστα μενού περιβάλλοντος και κορδέλες

Η ενοποιημένη εφαρμογή Office για iPhone έχει λάβει μια νέα ενημέρωση με επανασχεδιασμένα μενού περιβάλλοντος και κορδέλες. Η Microsoft λέει ότι η εφαρμογή διαθέτει πλέον «μοντέρνα εμφάνιση» που ευθυγραμμίζεται με τις αρχές σχεδίασης Fluent της εταιρείας που εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας στοιχεία ανοιχτού κώδικα. Εκτός από τη φανταχτερή εμφάνιση, τα επανασχεδιασμένα μενού επιτρέπουν την αλλαγή μεγέθους και παρέχουν καλύτερη απόδοση.

Όσοι δοκιμάζουν την εφαρμογή του Office μπορούν να δοκιμάσουν την ενημερωμένη γραμμή εντολών με βάση τα συμφραζόμενα και την παλέτα κορδέλας ανοίγοντας ένα έγγραφο του Word, μια παρουσίαση PowerPoint ή ένα υπολογιστικό φύλλο Excel και να επεξεργαστούν το περιεχόμενό του. Τα επανασχεδιασμένα μενού θα εμφανιστούν στο κάτω μέρος της οθόνης, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πιο σχετικές λειτουργίες με βάση αυτό που έχει επιλεγεί αυτήν τη στιγμή. Για παράδειγμα, εισαγάγετε μια φωτογραφία ή άλλο αντικείμενο σε μια παρουσίαση του PowerPoint, μορφοποιήστε κείμενο στο Word ή επιλέξτε συναρτήσεις στο Excel.

The redesigned menus in Office for iPhone

Τα ανανεωμένα μενού είναι πλέον διαθέσιμα στο Office Insiders με την έκδοση 2.67 (build 22110700) και νεότερη. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σε αυτόνομες εφαρμογές του Office ή στην ενοποιημένη εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι η Microsoft διαθέτει νέες δυνατότητες σταδιακά, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι Office Insiders θα λάβουν το νέο μάτι λίγο αργότερα από άλλους. Μια τέτοια προσέγγιση επιτρέπει στη Microsoft να εξασφαλίσει μια σταθερή διάθεση και να αποτρέψει εκτεταμένα σφάλματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *