Η προστασία δικτύου Microsoft Defender είναι γενικά διαθέσιμη σε iOS, Android

Η προστασία δικτύου Microsoft Defender είναι γενικά διαθέσιμη σε iOS, Android

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Mobile Network Protection είναι γενικά διαθέσιμη για να βοηθήσει τους οργανισμούς να εντοπίζουν αδυναμίες δικτύου που επηρεάζουν τις συσκευές Android και iOS που εκτελούν την εταιρική πλατφόρμα ασφάλειας endpoint Defender for Endpoint (MDE) της Microsoft.

Μόλις γίνει εναλλαγή της Προστασίας δικτύου κινητής τηλεφωνίας, το MDE θα παρέχει προστασία και ειδοποιήσεις όταν εντοπίζονται αδίστακτες απειλές και πιστοποιητικά που σχετίζονται με το Wi-Fi (ο κύριος φορέας επίθεσης για δίκτυα Wi-Fi).

Οι απειλές που μπορεί να εντοπίσει αυτό το χαρακτηριστικό περιλαμβάνουν αδίστακτο υλικό όπως συσκευές Hak5 Wi-Fi Pineapple που χρησιμοποιούνται τόσο από δοκιμαστές στυλό όσο και από εγκληματίες στον κυβερνοχώρο για τη λήψη δεδομένων που μοιράζονται σε δίκτυα.

Οι χρήστες θα ειδοποιηθούν επίσης να αλλάξουν δίκτυα εάν το MDE εντοπίσει ύποπτα ή μη ασφαλή δίκτυα και θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις push όταν ανακαλυφθούν ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi.

«Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να κατανοεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τα δίκτυα γίνονται όλο και πιο περίπλοκα και παρέχουν μια μοναδική οδό για κακόβουλη δραστηριότητα εάν αφεθούν χωρίς επιτήρηση», δήλωσε η εταιρεία τον Ιούνιο όταν ανακοίνωσε τη δημόσια προεπισκόπηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *