Η Apple θέλει να δημιουργήσει λογισμικό μικτής πραγματικότητας μέχρι το 2023

Η Apple θέλει να δημιουργήσει λογισμικό μικτής πραγματικότητας μέχρι το 2023

Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα δικά της ακουστικά μικτής πραγματικότητας το 2023 και οι τελευταίες αναφορές αποκάλυψαν ότι το Cupertino βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία είναι το περιεχόμενο και το λογισμικό, ο Mark Gurman του Bloomberg , και τώρα υπάρχουν λίστες θέσεων εργασίας για άτομα που θα εργαστούν στο Technology Development Group, το οποίο εργάζεται στα ακουστικά.

Βασικά στελέχη, πρώην και νυν, μεταφέρονται στο έργο μικτής πραγματικότητας, με την κωδική ονομασία Oak. Ο Ντέιβ Σκοτ, πρώην ανώτερος διευθυντής της Apple που εργαζόταν στην ομάδα αυτοοδηγούμενων αυτοκινήτων αποκτάται τώρα για να ενταχθεί στην ομάδα των ακουστικών. Ο Yaniv Gur, ο οποίος έχει εργαστεί με την Apple για 20 χρόνια ως ανώτερος διευθυντής μηχανικής, μετατίθεται επίσης στην «ανάπτυξη μιας σουίτας εφαρμογών παραγωγικότητας».

Η Apple αναζητά άτομα που μπορούν να δουλέψουν για τη δημιουργία «εργαλείων και πλαισίων για να επιτρέψουν συνδεδεμένες εμπειρίες σε έναν τρισδιάστατο κόσμο μικτής πραγματικότητας», καθώς και «που μπορούν να δημιουργήσουν ψηφιακό περιεχόμενο για περιβάλλοντα επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας».

Το νέο ακουστικό μικτής πραγματικότητας είναι πιθανό να ανταγωνιστεί αυτό που κάνει το Facebook με το metaverse του. Η κυκλοφορία αυτού του προϊόντος την επόμενη χρονιά θα έχει εξαιρετικά υψηλή τιμή και θα απευθύνεται αρχικά σε επαγγελματίες χρήστες και προγραμματιστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *