Πολύχρωμο σύστημα επαλήθευσης από το Twitter

Πολύχρωμο σύστημα επαλήθευσης από το Twitter

Μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει την υπηρεσία επί πληρωμή επαλήθευσης έως ότου μειωθούν σημαντικά οι περιπτώσεις πλαστοπροσωπίας, ο Έλον Μασκ αποκάλυψε σε ένα tweet σήμερα ότι η ομάδα του στο Twitter έρχεται με ένα νέο πολύχρωμο σύστημα επαλήθευσης .

Το νέο πρόγραμμα σημαδιών ελέγχου θα μπορούσε να ξεκινήσει προσωρινά την Παρασκευή την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το νέο καθεστώς, οι εταιρείες ή οι οργανισμοί θα λάβουν ένα χρυσό σημάδι επιλογής ενώ οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα λάβουν ένα γκρι σημάδι επιλογής.

Ομοίως, θα υπάρχει ένα μπλε σημάδι επιλογής αφιερωμένο σε άτομα, ακόμη και αν δεν είναι διασημότητες αλλά είναι έτοιμοι να πληρώνουν 8 $ μηνιαίως για την υπηρεσία. Αυτό σημαίνει επίσης ότι το μπλε σημάδι επιλογής θα χρησιμοποιηθεί με επαληθευμένους λογαριασμούς παλαιού τύπου. Προηγουμένως προοριζόταν μόνο για άτομα με επιρροή όπως πολιτικούς, διασημότητες, δημοσιογράφους και άλλα δημόσια πρόσωπα.

Τα άτομα, εάν ενδιαφέρονται, μπορούν επίσης να επιλέξουν να αποκτήσουν ένα δευτερεύον μικροσκοπικό λογότυπο. Ωστόσο, θα πρέπει να ανήκουν σε έναν οργανισμό και να επαληθεύονται ως τέτοια από αυτόν τον οργανισμό.

Σε ένα tweet απαντώντας στον Robert Reich και τον Crypto king, ο Musk σημείωσε περαιτέρω ότι όλοι οι επαληθευμένοι λογαριασμοί θα πιστοποιηθούν χειροκίνητα πριν ενεργοποιηθεί ο έλεγχος και παραδέχεται ότι θα είναι μια επίπονη άσκηση, αλλά και πάλι απαραίτητη από την άποψη της ασφάλειας. Άφησε να δώσει μια πιο λεπτομερή εξήγηση την επόμενη εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *