Microsoft Defender : νέες υπηρεσίες για όλους τους εταιρικούς χρήστες

 Microsoft Defender : νέες υπηρεσίες για όλους τους εταιρικούς χρήστες

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η ενσωματωμένη προστασία είναι γενικά διαθέσιμη για όλες τις συσκευές που είναι ενσωματωμένες στο Defender for Endpoint, την πλατφόρμα ασφαλείας endpoint της εταιρείας.

Μόλις εφαρμοστεί, αυτό το προεπιλεγμένο σύνολο ρυθμίσεων παρέχει καλύτερη προστασία για τα τελικά σημεία της επιχείρησης έναντι προηγμένων και αναδυόμενων απειλών, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων ransomware.

“Αρχικά, η ενσωματωμένη προστασία θα περιλαμβάνει την ενεργοποίηση της προστασίας από παραβιάσεις για τον ενοικιαστή σας, ενώ άλλες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις θα έρθουν σύντομα”, εξηγεί.

Μέχρι να κυκλοφορήσει η Microsoft  περισσότερες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις προστασίας μέσω ενσωματωμένης προστασίας, οι διαχειριστές μπορούν να ενεργοποιήσουν το cloud 

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται αφότου η εταιρεία άρχισε να εναλλάσσει την προστασία από παραβιάσεις για όλους τους νέους πελάτες με άδειες Defender for Endpoint Plan 2 ή Microsoft 365 E5 από πέρυσι.

Τον Σεπτέμβριο, ο Redmond πρόσθεσε ότι σύντομα θα ενεργοποιήσει την προστασία από παραβιάσεις από προεπιλογή σε όλα τα ενσωματωμένα συστήματα του Microsoft Defender for Endpoint (MDE), κλειδώνοντας το Microsoft Defender Antivirus για να εξασφαλίσει τις προεπιλεγμένες τιμές και αποτρέποντας τυχόν αλλαγές στις ρυθμίσεις ασφαλείας.

“Για την περαιτέρω προστασία των πελατών μας, ανακοινώνουμε ότι η προστασία από παραβίαση θα ενεργοποιηθεί για όλους τους υπάρχοντες πελάτες, εκτός εάν έχει απενεργοποιηθεί ρητά στην πύλη του Microsoft 365 Defender”, δήλωσε ο Josh Bregman, Principal Product Manager στη Microsoft, στο χρόνος.

Αυτό επιτυγχάνεται αποκλείοντας άλλες εφαρμογές από την αλλαγή των ρυθμίσεων για προστασία σε πραγματικό χρόνο και σε σύννεφο, παρακολούθηση συμπεριφοράς και στοιχεία Defender όπως το IOfficeAntivirus (IOAV) που χειρίζεται τον εντοπισμό ύποπτων αρχείων που έχουν ληφθεί από το Διαδίκτυο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *