Apple Watch Ultra : με νέες λειτουργίες προπόνησης

Apple Watch Ultra : με νέες λειτουργίες προπόνησης

Το  Watch Ultra μόλις απέκτησε περισσότερες επιλογές προπόνησης χάρη στην εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή Slopes. Μόλις εγκατασταθεί, το ρολόι θα μπορεί να παρακολουθεί την προπόνησή σας για σκι ή σνόουμπορντ και μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει το θέρετρο στο οποίο βρίσκεστε. Όλες αυτές οι λειτουργίες, ωστόσο, περιορίζονται στους συνδρομητές που πληρώνουν.

Το Slopes λειτουργεί ακόμη και με το κουμπί Action στο Watch Ultra. Το κλειδί είναι αποκλειστικό για το Watch Ultra και το Slopes είναι μια από τις λίγες εφαρμογές που το έχουν εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε το κουμπί για να ξεκινήσετε μια προπόνηση μέσω του Slopes με ένα μόνο πάτημα. Η παύση του απαιτεί να πατήσετε ταυτόχρονα το κουμπί Ενέργεια και το Πλαϊνό κουμπί. Το Slopes λειτουργεί και με το Siri, επομένως οι φωνητικές εντολές βρίσκονται στο μενού.

Επιπλέον, όλες οι συσκευές Apple Watch μπορούν να αλλάξουν σε λειτουργία κλειδώματος νερού όταν ξεκινά μια προπόνηση Slopes, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακούσια αγγίγματα στην οθόνη με όλο αυτό το χιόνι τριγύρω. Μπορείτε να βγείτε από τη λειτουργία κλειδώματος νερού πατώντας και κρατώντας πατημένο το Digital Crown για μερικά δευτερόλεπτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *