Η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει τρεις ενημερώσεις λειτουργιών για τα Windows 11 το 2023

Η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει τρεις ενημερώσεις λειτουργιών για τα Windows 11 το 2023

Το 2022, η Microsoft παρέδωσε δύο παρτίδες δυνατοτήτων για το πιο πρόσφατο λειτουργικό της σύστημα. Η πρώτη,έκδοση 22H2 , “, έφτασε τον Σεπτέμβριο και η δεύτερη, η λεγόμενη “moment 1”, ένα μήνα αργότερα. Καθώς η Microsoft δεν είναι πρόθυμη να εξηγήσει τις συγκεχυμένες πολιτικές ενημέρωσης, είναι εύκολο για έναν λάτρη των Windows να αισθάνεται ελαφρώς χαμένος. Ωστόσο, μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση  επιχειρεί να διευκρινίσει την κατάσταση και να ρίξει μια κλεφτή ματιά στις ενημερώσεις των Windows 11 που έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν το 2023.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden , η επόμενη ενημέρωση χαρακτηριστικών για τα Windows 11 θα πρέπει να φτάσει τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2023. Γνωρίζουμε ήδη τι χαρακτηριστικά θα φέρει η «moment 2». (συμπεριλαμβανομένου ένα σωρό αμφιλεγόμενες αλλαγές). Επιπλέον, μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ήδη διαθέσιμα στη σταθερή έκδοση των Windows 11 22H2.

Η ενημέρωση “moment 2” θα φέρει τη λειτουργία αναστημένου tablet, μια πολύ βελτιωμένη περιοχή ειδοποιήσεων , βελτιώσεις για την Αναζήτηση των Windows,καλύτερο Task Manager, μια νέα σελίδα για την διαχείριση της ενεργειακής απόδοσης,γραφικά στοιχεία πλήρους οθόνης, κι αλλα. Όλες αυτές οι αλλαγές θα συνεχίσουν τις προσπάθειες της Microsoft να αντιμετωπίσει τη μεγάλη κριτική από τους χρήστες και να κάνει τα Windows 11 πιο μοντέρνα και αισθητικά ευχάριστα.

Μιλώντας για πιο μοντέρνο, αναμένεται η πρώτη ενημέρωση χαρακτηριστικών του 2023 να προσφέρει ένα σωρό επανασχεδιασμούς για ορισμένα παλιά παράθυρα διαλόγου από την εποχή των Windows 8. Οι εκδόσεις προεπισκόπησης των Windows 11 διαθέτουν ήδη νέα eye candy για τον επιλογέα ημερομηνίας/ώρας, μετονομασία του  υπολογιστή,επαναφορά,τείχος προστασίας των Windows, και επιστροφή στο προηγούμενο περιβάλλον χρήσης.

Όσο για την ενημέρωση «moment 3», οι χρήστες μπορούν να την περιμένουν κάπου στα μέσα του χρόνου, όπως αναφέρθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Η κυκλοφορία είναι πιθανό να φτάσει τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2023. Δεν γνωρίζουμε ποιες δυνατότητες να περιμένουμε, αλλά οι φήμες λένε ότι η Microsoft θα συνεχίσει να βελτιώνει την Αναζήτηση των Windows, καθώς και μια σειρά ενημερώσεων για συσκευές διπλής οθόνης. Ο γίγαντας λογισμικού θα πρέπει επίσης να αντικαταστήσει τις στοκ εφαρμογές Mail και Calendar μετο νέο πρόγραμμα-πελάτη του Outlook που βασίζεται στο web.

Τέλος, το “Moment 4” θα πρέπει να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2024. Η αναφορά λέει ότι η ενημέρωση “moment 4” θα μπορούσε να είναι τα Windows 11 23H2. Σε αντίθεση με τα Windows 11 22H2 και την εκτενή λίστα νέων χαρακτηριστικών τους, τα Windows 11 23H2 θα είναι μια μικρότερη έκδοση με ένα ελαφρώς λιγότερο εντυπωσιακό σύνολο νέων δυνατοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *