Τα μέλη του Xbox Live Gold θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Iris Fall και Autonauts τον Ιανουάριο

Τα μέλη του Xbox Live Gold θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στα Iris Fall και Autonauts τον Ιανουάριο

H Microsoftέχει ανακοινώσει ότι τα Iris Fall και Autonaut θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στα μέλη του Xbox Live Gold τον Ιανουάριο ως μέρος του προνομίων των Games with Gold. Τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate έχουν επίσης την ένδειξη Gold στη συνδρομή τους και έχουν επίσης πρόσβαση στα Games with Gold.

Το Iris Fall θα είναι δωρεάν από 1 έως 31 Ιανουαρίου ενώ το Autonaut θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο από τα παιχνίδια για να τα παίξετε μετά από αυτές τις ημερομηνίες, τότε το καθένα κοστίζει 19,99 $ στις ΗΠΑ.

“Μπείτε στον ονειρικό, εκπληκτικά σχεδιασμένο κόσμο των παζλ και της περιπέτειας.” Η Microsoft γράφει για το Iris Fall. «Παίξτε ως νεαρή Ίρις που ακολουθεί μια μυστηριώδη μαύρη γάτα σε έναν λαβυρινθιακό κόσμο φωτός και σκότους. Όσο πιο βαθιά η Ίρις σκαλίζει, τόσο περισσότερο θα συνειδητοποιεί ότι όλα έχουν κάποιου είδους σύνδεση μαζί της. Έξυπνοι μηχανισμοί και απαιτητικοί γρίφοι σε συνδυασμό με μια μοναδική μονόχρωμη εμφάνιση και θεαματικό soundtrack, όλα βοηθούν σε μια υπέροχη περιπέτεια.»

Περιγράφοντας το Autonaut, η Microsoft γράφει «Ο κόσμος είναι δικός σας για να κτίσετε ! Βρείτε ακατοίκητους πλανήτες και μεταμορφώστε τους. Ξεκινώντας με τις απόλυτες βασικές αρχές της συγκομιδής ραβδιών και λίθων, θα ξεκινήσετε το κτήριο σας». Η εταιρεία συνεχίζει λέγοντας: «Τελικά, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατασκευή ρομπότ εργασίας, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερα αφού βελτιώσετε την τεχνητή νοημοσύνη τους. Διδάξτε τους να ψαρεύουν, να τρυγούν, να μαγειρεύουν, να ράβουν και πολλά άλλα. Προτού το καταλάβετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το Folk που θα χρειαστεί τη βοήθειά σας για να επιβιώσει. Αυτό είναι ένα αξιολάτρευτο σχεδιασμένο παιχνίδι sim που είναι ανοιχτού τύπου και παρέχει τόνους διασκεδαστικών προκλήσεων για να τις κατακτήσετε. Βάλτε τον κόσμο σε κίνηση μέσω της αυτοματοποίησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *