Η Amazon έχει αρχίσει να παραδίδει παραγγελίες με drones στην Καλιφόρνια και στο Τέξας

Η Amazon έχει αρχίσει να παραδίδει παραγγελίες με drones στην Καλιφόρνια και στο Τέξας

Η Amazon φαίνεται έτοιμη να ξεκινήσει την αποστολή αντικειμένων με drone. Η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα ένα ακόμη πρωτότυπο του συστήματος παράδοσης όπου παρέδωσε ένα μικρό αριθμό δεμάτων στο Lockeford και στο College Station μέσω της υπηρεσίας drone της Amazon Prime Air. Νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει τη πρώτη επιτυχημένη παράδοση drone στο Κέμπριτζ.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε λάβει επίσημα πράσινο σήμα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) πριν από δύο χρόνια να ξεκινήσει τις δοκιμές παράδοσης με drone και του χορηγήθηκε το καθεστώς «αερομεταφορέα» και από τις αρχές.

Η υπηρεσία drone της Amazon Prime Air θα λειτουργεί όπως οι κανονικές παραδόσεις της Amazon, όπου κατά την παραγγελία προϊόντων που είναι κατάλληλα για Prime Air, οι πελάτες θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες παρακολούθησης και έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης για τις παραγγελίες τους.

Το drone θα πετάξει στην καθορισμένη διεύθυνση αποστολής, θα κατέβει στην πίσω αυλή του πελάτη και θα παραδώσει το πακέτο, παρέχοντας έτσι την ευκολία μιας ανέπαφης παράδοσης με περιορισμένη ανθρώπινη παρέμβαση. Η υπηρεσία θα επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερους πελάτες στο μέλλον.

Οι λειτουργίες τόσο από το College Station Prime Air Drone Delivery Center (PADDC) όσο και από το Lockeford PADDC θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας έως και πέντε ημέρες την εβδομάδα. Το Lockeford είναι μια αγροτική πόλη στην Καλιφόρνια με πληθυσμό 3.500 ατόμων, ενώ το College Station είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη στην πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ.

Πριν από λίγο καιρό, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου αποκάλυψε επίσης την Inspire, μια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους πελάτες να περιηγούνται σε νέα προϊόντα με περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *