Αυτό είναι το  πρότυπο φόρτισης των 240 W της Realme 

Αυτό είναι το  πρότυπο φόρτισης των 240 W της Realme 

Οπως υποσχέθηκε. η Realme παρουσίασε σήμερα το νέο της πρότυπο φόρτισης 240 W. Έρχεται με ένα προσαρμοσμένο καλώδιο φόρτισης 12A για την παροχή 20V/12A, που παρέχεται μέσω τριών αντλιών φόρτισης. Ο προσαρμογέας USB-C έχει αυτό που η εταιρεία αποκαλεί διπλά στοιχεία GaN και είναι εξαιρετικά μικρό – 2,34 W/cu.cm, το οποίο είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με τον προσαρμογέα SuperDart 160 W.

Realme details its 240W charging standard, promises to put it on its next flagship

Η αρχιτεκτονική φόρτισης 240W μετατρέπει την ισχύ 20V/12A σε 10V/24A μέσω τριών ανεξάρτητων αντλιών φόρτισης, που σημαίνει ότι το νέο τηλέφωνο θα έχει τρεις κυψέλες μπαταρίας. Το καλώδιο 12Α θα αποτελείται από τέσσερα τυπικά καλώδια 21 AWG, η οποία έχει διάμετρο σχεδόν 3 mm μόνο για το σύρμα μέσα στην πλαστική μόνωση.

Η όλη διαδικασία παρακολουθείται από 13 αισθητήρες σε πραγματικό χρόνο που θα περιορίσουν την ισχύ εάν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος. Η προστασία φόρτισης της Realme περιλαμβάνει επίσης πυρίμαχα υλικά και πιστοποιητικά για την ηρεμία του τελικού χρήστη.

Πιο συναρπαστικά, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η φόρτιση 240 W είναι κάτι περισσότερο από μια άσκηση μηχανικής – θα είναι στην πραγματικότητα παρούσα στην επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Το τηλέφωνο θα συνοδεύεται από τη «μεγαλύτερη περιοχή ψύξης της βιομηχανίας», που θα διαθέτει πολλαπλά φύλλα γραφενίου συνολικής επιφάνειας 6.580 τ.μ. Αυτά θα φροντίσουν να διατηρήσουν την απόδοση υπό παρατεταμένο φορτίο, αλλά θα βοηθήσουν επίσης στη διαχείριση του ακραίου φορτίου από την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση.

Η Realme διαβεβαιώνει ότι η μπαταρία του τηλεφώνου θα διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της αρχικής της φόρτισης μετά από 1.600 κύκλους φόρτισης, ώστε οι σούπερ ταχύτητες να μην βλάψουν τη μακροζωία. Στην πραγματικότητα, το βιομηχανικό πρότυπο είναι 800, οπότε αν μη τι άλλο, το επόμενο τηλέφωνο Realme GT θα το ξεπεράσει.

Realme details its 240W charging standard, promises to put it on its next flagship

Η εταιρία υποσχέθηκε ότι το πρότυπο θα φτάσει στο επερχόμενο smartphone της ναυαρχίδας χωρίς να δώσει συγκεκριμένο όνομα, εγείροντας το ερώτημα εάν πρόκειται για το ενδεχόμενο Reame GT3 Pro ή η Realme εξετάζει το GT Neo5 επίσης ναυαρχίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *