Το Razer Edge έρχεται στις 26 Ιανουαρίου σε εκδόσεις Wi-Fi και 5G

Το Razer Edge έρχεται στις 26 Ιανουαρίου σε εκδόσεις Wi-Fi και 5G

Το Razer Edge θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 26 Ιανουαρίου σε συνεργασία με την Verizon. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει επίσης μια έκδοση μόνο για Wi-Fi, εάν δεν είστε λάτρης της Verizon ή δεν σκοπεύετε να παίζετε παιχνίδια ενώ βρίσκεστε έξω.

Το Razer Edge Wi-Fi θα πωλείται για $400. Η Founders Edition περιλαμβάνει  ένα Razer Hammerhead True Wireless (2021) ακουστικά και κοστίζει 500$. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα μοντέλο Wi-Fi σήμερα απόRazer.com.

Εναλλακτικά, υπάρχει η έκδοση Verizon. Η λιανική τιμή είναι 600 $, αλλά μπορείτε να το αποκτήσετε με 360 $ (10 $ το μήνα για 36 μήνες) για περιορισμένο χρονικό διάστημα με νέο συμβόλαιο. Μια άλλη επιλογή είναι η αγορά ενός νέου smartphone 5G παράλληλα με το Razer Edge 5G, το οποίο θα μειώσει την τιμή του στα 180 $ (5 $ το μήνα για 36 μήνες).

The Razer Edge is coming on January 26, has Wi-Fi and 5G versions, here are the prices

Το Razer Edge συνοδεύεται από χειριστήριο Kishi V2 Pro. Είναι αποσπώμενο και δεν είμαστε 100% σίγουροι αν μπορεί να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις.

The Razer Edge is coming on January 26, has Wi-Fi and 5G versions, here are the prices

Τέλος πάντων, το Razer Edge τροφοδοτείται από το Snapdragon G3x Gen 1, το οποίο φαίνεται να βασίζεται στον Snapdragon 888. Αυτή η κονσόλα διαθέτει ενεργή ψύξη, επομένως θα μπορεί να διατηρήσει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης από ένα τηλέφωνο. Το chipset συνδυάζεται με 8 GB LPDDR5 RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1 (επεκτάσιμο με κάρτες microSD έως 2 TB).

Αυτό που δίνει σε αυτό ένα πλεονέκτημα (heh) σε σχέση με το Steam Deck και το Nintendo Switch είναι η οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών – έχει ανάλυση 2.400 x 1.080 px (20:9) και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Για σύγκριση, το Switch OLED έχει οθόνη 7 ιντσών, το Steam Deck έχει οθόνη LCD 7 ιντσών, αλλά και τα δύο έχουν ανάλυση μόνο 720p και λειτουργούν μόνο στα 60 Hz. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία λέξη για το ποσοστό δειγματοληψίας αφής.

The Razer Edge is coming on January 26, has Wi-Fi and 5G versions, here are the prices

Όλες οι εκδόσεις του Razer Edge διαθέτουν συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ροή παιχνιδιών από τον υπολογιστή παιχνιδιών ή την κονσόλα σας, καθώς και για τη χρήση υπηρεσιών ροής παιχνιδιών. Φυσικά, το chipset είναι αρκετά ισχυρό για να χειριστεί και εγγενή παιχνίδια Android και εξομοίωση. Η έκδοση που προσφέρει η Verizon έχει 5G – και κάτω από 6 GHz και mmWave. Τόσο το Wi-Fi 6 GHz όσο και το 5G προσφέρουν συνδέσεις χαμηλής καθυστέρησης για ελάχιστη καθυστέρηση.

Υπάρχει Bluetooth 5.2 στο σκάφος και το χειριστήριο διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά, υπάρχουν ηχεία διπλής κατεύθυνσης με THX Spatial Audio, συν 2 μικρόφωνα για φωνητική συνομιλία. Υπάρχει επίσης μια ενιαία μπροστινή κάμερα 5MP (βίντεο 1080p@60fps).

Υπάρχει μια μπαταρία 5.000 mAh στο εσωτερικό, αλλά δεν υπάρχει καμία λέξη για την ταχύτητα φόρτισης. Η ίδια η συσκευή ζυγίζει 264 g, που φτάνει τα 5401 g μόλις συνδέσετε το χειριστήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *