Η OnePlus μπορεί να πλησιάζει στην κυκλοφορία του φημολογούμενου tablet της

Η OnePlus μπορεί να πλησιάζει στην κυκλοφορία του φημολογούμενου tablet της

Ένας νέος παίκτης φαίνεται να εισέρχεται στη μάχη του Android tablet —OnePlus. Ο κατασκευαστής μπορεί όχι μόνο να εργάζεται σε ένα tablet, αλλά θα μπορούσε επίσης να κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα, σύμφωνα με μια νέα φήμη.

Μια αναφορά  ισχυρίζεται ότι η OnePlus εργάζεται στο πρώτο της tablet Android. Ενώ η ιδέα ενός tablet OnePlus κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό, αυτή η φήμη παρέχει μερικές νέες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την πηγή, το εν λόγω tablet φέρεται να έχει την κωδική ονομασία «Aries» και το επίσημο όνομα θα μπορούσε να είναι το OnePlus Pad ή το OnePlus Tab. Επιπλέον, η φήμη υποστηρίζει ότι το “Aries” αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε δοκιμές στην Ινδία.

Η αναφορά δεν αναφέρει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, οι φήμες δείχνουν ότι η συσκευή θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της πολύ σύντομα. Θα μπορούσε ακόμη και να παρουσιαστεί μαζί με το OnePlus 11R, το οποίο θα μπορούσε να είναι γύρω στον Ιούνιο του 2023.

Εκτός αυτής της πιο πρόσφατης αναφοράς, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το φημολογούμενο tablet. Πίσω τον Φεβρουάριο του 2022,  μια διαρροή ισχυρίστηκε ότι η συσκευή θα κυκλοφορούσε το πρώτο εξάμηνο εκείνου του έτους με Android 12L, κάτι που ήταν σαφώς λάθος.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *