Η πλοήγηση στους Χάρτες Google στο Wear OS λειτουργεί πλέον χωρίς τηλέφωνο

Η πλοήγηση στους Χάρτες Google στο Wear OS λειτουργεί πλέον χωρίς τηλέφωνο

Ο τίτλος τα λέει όλα: από τώρα, η αναλυτική πλοήγηση στα smartwatches Wear OS μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και χωρίς να είναι συνδεδεμένο τηλέφωνο στο ρολόι. Θα συνεχίσετε να χρειάζεστε σύνδεση στο Διαδίκτυο, ωστόσο – αυτό δεν είναι εκτός σύνδεσης πλοήγηση. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα έξυπνα ρολόγια Wear OS με υποστήριξη LTE (και ένα σχετικό πρόγραμμα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας) θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα πρακτικά οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον υπάρχει σήμα δικτύου.

Από την άλλη πλευρά, εάν το έξυπνο ρολόι σας Wear OS δεν διαθέτει συνδεσιμότητα LTE, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google χωρίς τηλέφωνο, εφόσον το ρολόι είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi. Το πόσο χρησιμοποιήσιμο θα αποδειχτεί  μένει να φανεί – εξάλλου, τα δίκτυα Wi-Fi δεν είναι γνωστό ότι κινούνται πολύ, ενώ η «πλοήγηση» συνεπάγεται πολλή κίνηση.

Παρόλα αυτά, η λειτουργία είναι πλέον ζωντανή και μπορείτε να έχετε αναλυτική πλοήγηση στους Χάρτες αφήνοντας πίσω σας το τηλέφωνό σας. Δεν είναι σαφές εάν η πλοήγηση εκτός σύνδεσης θα φτάσει ποτέ σε ένα έξυπνο ρολόι κοντά σας, αλλά αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *