Το Oppo Reno 8T εμφανίζεται στο διαδίκτυο σε παραλλαγές 4G και 5G

Το Oppo Reno 8T εμφανίζεται στο διαδίκτυο σε παραλλαγές 4G και 5G

H Oppo λάνσαρε τη σειρά Reno9 και τώρα εργάζεται στην σειρά Reno10, αλλά φαίνεται ότι θα κάνει μια παράκαμψη για να παραδώσει μερικές ακόμα σειρές 8 Reno. Το Oppo Reno 8T με δυνατότητες LTE εμφανίστηκε στο BIS (Bureau of Indian Standard), ενώ μια έκδοση 5G εμφανίστηκε σε μια βάση δεδομένων αναφοράς. Στη συνέχεια, ένας tipster μοιράστηκε τις λεπτομερείς προδιαγραφές και των δύο τηλεφώνων.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και οι δύο παραλλαγές έρχονται με Android 13 και ColorOS 13 στην κορυφή. Ο σχεδιασμός της κάμερας θα είναι παρόμοιος με αυτόν του Oppo A1 Pro – δύο κάθετοι κύκλοι μέσα σε ένα επίμηκες οβάλ στοιχείο σχεδίασης.

Oppo A1 Pro

Το Oppo Reno 8T 5G αναμένεται να διαθέτει chipset Snapdragon 695, πάνελ AMOLED 6,67” με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μπαταρία 4.800mAh με υποστήριξη φόρτισης 67W. Η πηγή ισχυρίζεται ότι θα υπάρχει ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με κύριο shooter 108MP και δύο αισθητήρες 2MP.

Το Reno 8T 4G φέρνει παρόμοια σχεδίαση, αλλά θα τροφοδοτείται από ένα chipset Helio G99. Η φόρτιση θα είναι μέγιστη στα 33W.

Αυτά τα δύο τηλέφωνα αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσουν ως μέρη της σειράς Oppo F23, αλλά ο χρόνος θα δείξει εάν αυτές οι φήμες είναι σωστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *