Η Apple θα ανοίξει τελικά τα Apple Stores στην Ινδία 

Η Apple θα ανοίξει τελικά τα Apple Stores στην Ινδία 

Η Apple πρόκειται επιτέλους να ανοίξει μια σειρά από Apple Stores στην Ινδία. Η εταιρεία έχει προσλάβει άτομα για 12 θέσεις σε “διάφορες τοποθεσίες εντός της Ινδίας”, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών ειδικών, ειδικών επιχειρήσεων, ανώτερων διευθυντών, αρχηγών καταστημάτων και “ιδιοφυών”. Ορισμένοι νέοι προσλαμβάνοντες έχουν ήδη μοιραστεί τα καλά νέα στο LinkedIn, κάτι που φαίνεται να ενθαρρύνεται από την Apple, καθώς ο επικεφαλής προσλήψεων της εταιρείας στην Ινδία, Renu Sevanthi, έχει συνδέσει με μερικούς από αυτούς.

Δεν ήταν εύκολο για την Apple να φτάσει σε αυτό το σημείο. Σχεδίαζε να ανοίξει το πρώτο της φυσικό κατάστημα αμέσως μετά το ηλεκτρονικό κατάστημα που κυκλοφόρησε το 2020, αλλά αυτό ωθήθηκε στο 2021, το οποίο αργότερα μετατέθηκε περαιτέρω στο 2022.

Η Ινδία είχε κάποιες αυστηρές απαιτήσεις για ξένες εταιρείες, οι οποίες εμπόδισαν την Apple. Τα iPhone έπρεπε να κατασκευάζονται στην Ινδία και το 30% των προϊόντων που πωλούνταν στα καταστήματα έπρεπε να κατασκευάζονται και στην Ινδία. Αυτή η τελευταία απαίτηση παραιτήθηκε, ενώ η Apple ξεκίνησε την παραγωγή το iPhone 13 τοπικά.

Έτσι το iPhone 13 έγινε το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ινδία το τρίτο τρίμηνο, το οποίο σηματοδότησε τη δυνατότητα για μελλοντική επιτυχία για την Apple στην Ινδία.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα Apple Stores θα ανοίξουν στη χώρα ή σε ποιες πόλεις, αλλά αναμφίβολα θα ακούσουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *