Η Microsoft σχεδιάζει έναν διάδοχο του Surface Duo  με αναδιπλούμενη οθόνη;

Η Microsoft σχεδιάζει έναν διάδοχο του Surface Duo  με αναδιπλούμενη οθόνη;

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη γενιά των smartphone με διπλή οθόνη της Microsoft. Σύμφωνα με ένα άρθρο, ο γίγαντας λογισμικού έχει καταργήσει τα σχέδιά του να κυκλοφορήσει έναν διάδοχο του τρέχοντος Surface Duo. Μετά από μια χλιαρή δεξίωση μετά το Surface Duo 2 στην κυκλοφορία, η Microsoft έστρεψε την εστίασή της στα πλέον παραδοσιακά smartphone με αναδιπλούμενες οθόνες.

Η Microsoft σχεδίαζε αρχικά να κυκλοφορήσει το Surface Duo 3 με δύο οθόνες μέχρι το τέλος του 2023. Οι βασικές αλλαγές θα έπρεπε να περιλαμβάνουν καλύτερες οθόνες από άκρη σε άκρη, πιο πρόσφατο υλικό, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και πολλά άλλα. Τώρα όμως η Microsoft θέλει το επόμενο smartphone Android της να διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη με άρθρωση 180 μοιρών. Αν και η Microsoft έχει πατέντες για smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη 360 μοιρών, πηγές εντός της εταιρείας ισχυρίζονται ότι οι μηχανικοί θέλουν να επικεντρωθούν σε μια συμβατική παραλλαγή 180 μοιρών, όπως το Samsung Galaxy Fold.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει το smartphone επόμενης γενιάς Surface. Οι πηγές είναι επίσης αβέβαιες εάν το Surface “Duo 3” θα διατηρήσει το όνομα της σειράς του. Η απομάκρυνση από τον παράγοντα μορφής διπλής οθόνης σε μια ευέλικτη διαμόρφωση μιας οθόνης είναι μια σημαντική αλλαγή, επομένως μην εκπλαγείτε αν η Microsoft κυκλοφορήσει με μια νέα σειρά, όπως συνέβη με το Surface Book και τον διάδοχό του Surface Laptop Studio.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *