Η Samsung θα κυκλοφορήσει έναν νέο  ελαφρύ φορητό υπολογιστή Galaxy Book 3 Ultra

Η Samsung θα κυκλοφορήσει έναν νέο ελαφρύ φορητό υπολογιστή Galaxy Book 3 Ultra

Η Samsung άνοιξε τις κρατήσεις για τη σειρά Galaxy S23, αλλά δεν είναι μόνο αυτό – μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση ενός νέου φορητού υπολογιστή Galaxy Book. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για καμία από τις δύο επιλογές, αλλά είναι σαφές ότι τα τηλέφωνα είναι οι νέες ναυαρχίδες Android, ενώ η επιλογή φορητού υπολογιστή πιθανότατα αναφέρεται στην επερχόμενη σειρά Galaxy Book 3.

Αναμένουμε να δούμε ένα Galaxy Book 3 Pro και ένα Pro 360, καθώς και ένα νέο premium μοντέλο – το Galaxy Book 3 Ultra. Προηγουμένως, το Galaxy Book 2 Pro και το Galaxy Book Odyssey ήταν στην κορυφή της  εταιρίας.

Το ακριβές μέγεθος της οθόνης Ultra είναι άγνωστο προς το παρόν, αλλά λέγεται ότι διαθέτει πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους με numpad και πιθανότατα θα διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 13ης γενιάς. Με βάση φήμες, ένα από τα βασικά σημεία πώλησης θα είναι ο ελαφρύς σχεδιασμός του.

Το Samsung Galaxy Book 3 Ultra φέρεται να είναι ελαφρύτερο από το Dell XPS 15 και ακόμη και από το Apple MacBook Pro. Το XPS είναι ένας φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών που ζυγίζει μεταξύ 1,92 κιλά και 2,1 κιλά (4,22-4,62 λίβρες). Το MacBook Pro διατίθεται σε δύο μεγέθη: 14” (1,6kg/3,5lbs) και 16” (2,1-2,2kg/4,7-4,8lbs).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *