Οι πρώτες εικόνες του Oppo Find X6

Οι πρώτες εικόνες του Oppo Find X6

Η επερχόμενη σειρά Oppo Find X6 βρίσκεται στο μύλο φημών εδώ και αρκετό καιρό και μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετές λεπτομερείς για τις προδιαγραφές  των συσκευών, αλλά τώρα έχουμε τις πρώτες πραγματικές εικόνες του Find X6.

Oppo Find X6 out in the wild
Oppo Find X6 out in the wild

Μια δοκιμαστική συσκευή εντοπίστηκε από χρήστες του Weibo που μας δίνει μια γεύση από το σχεδιασμό της και φαίνεται ότι οι αποδόσεις ήταν σωστές. Το Find X6 διαθέτει μια κυρτή οθόνη με μια μικρή εγκοπή με τρύπα για την selfie κάμερα του, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια τεράστια ορθογώνια περιοχή καμερών. Η περιοχή  της κάμερας είναι τόσο μεγάλη που γέρνει το τηλέφωνο όταν είναι ξαπλωμένο σε επίπεδη υπηρεσία.

That massive camera bump tilts the device
That massive camera bump tilts the device

Με βάση τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές, το Oppo Find X6 Pro θα φέρει μια κύρια κάμερα 50 MP με αισθητήρα Sony IMX989 τύπου 1″ και ισοδύναμη εστιακή απόσταση 23 mm. Περιμένουμε επίσης μια μονάδα ultrawide 50MP (IMX 890) και έναν τηλεφακό IMX 766 ή IMX 890 με οπτικό ζουμ 3x.

Το Oppo Find X6 αναμένεται  να φέρει ένα Sony IMX890 50MP με διάφραγμα f/1.8 και OIS μαζί με ανεπιβεβαίωτες μονάδες τηλεφακού 50MP και 50MP. Αλλού, το Find X6 Pro φημολογείται να κυκλοφορήσει με το Snapdragon 8 Gen 2 ενώ η απλή έκδοση Find X6 θα λάβει το chipset SD 8+ Gen 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *