Στην Ινδία το 50% όλων των iPhone μέχρι  το 2027

Στην Ινδία το 50% όλων των iPhone μέχρι  το 2027

Τον Σεπτέμβριο, μια έκθεση  ισχυρίστηκε ότι η Apple θα μπορούσε να μεταφέρει έως και το 25% της παραγωγής iPhone της στην Ινδία έως το 2025 . Τώρα ένα νέο  άρθρο προβλέπει ότι το μερίδιο μπορεί να ανέλθει στο 50% έως το 2027. Η Apple φέρεται να μείωσε τις παραγγελίες εξαρτημάτων iPhone από τους Κινέζους προμηθευτές της, γεγονός που με τη σειρά του έχει επηρεάσει αρνητικά τις εκτιμήσεις των κερδών και τις τιμές των μετοχών τους.

Η Ινδία αντιπροσωπεύει επί του παρόντος μόλις το 5% της συνολικής παραγωγής iPhone, αν και υπήρξε μια ώθηση για τη συναρμολόγηση νεότερων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 14 , μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της παραγωγής στην Κίνα. Φήμες αναφέρουν ότι η Apple θα ξεκινήσει την ταυτόχρονη παραγωγή στην Κίνα και την Ινδία για τη σειρά iPhone 15.

Η ώθηση από την Apple να διαφοροποιήσει την παραγωγή iPhone της μακριά από την Κίνα μεταφέρθηκε και στο υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό της με αυξανόμενη ποσότητα AirPods και MacBook που κατασκευάζονται στο Βιετνάμ αντί στην Κίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *